• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Το Πρωτάθλημα μετράει!
Και όχι να κερδίζεις σε κάθε αγώνα!
Νέα 27/08/2014 - 09:48

Ο Marc Marquez είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στο Silverstone, όπου θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες ο 12ος γύρος της σεζόν, για να επιστρέψει στις νίκες, μετά την Τσεχία και τον αγώνα του Brno.

Μετά από δέκα συνεχόμενες νίκες, ο νεαρός αναβάτης του HRC έχασε στον προηγούμενο γύρο της Τσεχίας από τον ομόσταυλό του, Dani Pedrosa. Πέρα από το γεγονός ότι ο Marquez θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ο ίδιος δεν θα έχει ξεχάσει σίγουρα τον τρόπο που έχασε πέρυσι από τον Jorge Lorenzo στον τελευταίο γύρο!

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Marquez αψήφησε τον εξαρθρωμένο ώμο του από ένα πέσιμο που είχε στο ζέσταμα και πάλεψε μέχρι τέλους με τον Lorenzo, προσφέροντάς μας μια από τις ωραιότερες μονομαχίες στην ιστορία του MotoGP!

«Το Brno ήταν ένα δύσκολο Σ/Κ, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι πήραμε πολύτιμους βαθμούς. Παράλληλα νοιώθω και λιγότερη πίεση τώρα, καθώς όλοι περίμεναν από εμένα να τους κερδίσω και τους 18 αγώνες. Το Πρωτάθλημα μετράει όμως και όχι να κερδίζεις σε κάθε αγώνα», σχολίασε ο Marquez!

«Οι δοκιμές πήγαν καλά τη Δευτέρα μετά τον αγώνα και στη συνέχεια ξεκουραστήκαμε, μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα με δυο συνεχόμενους αγώνες. Πέρυσι, στο Silvserstone, είχα επηρεαστεί από μια πτώση στο ζέσταμα κι έτσι φέτος ελπίζω να είμαι 100% καλά και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στον αγώνα!».

Επόμενο άρθρο »

Vid: Ο νικητής του OTE TV στο Brno!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Ο Dakota Mamola στο Silverstone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα