• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati Test στο Misano
Ολοκληρώθηκαν οι ιδιωτικές δοκιμές των κόκκινων
Νέα 27/08/2014 - 11:20

Η εργοστασιακή ομάδα της Ducati δεν συμμετείχε στο επίσημο τεστ που διεξήχθη στο Brno, την επομένη του αγώνα, αντίθετα προτίμησε να κάνει ιδιωτικές δοκιμές στην πίστα του Misano.

Εκεί, στις 25 και 26 του Αυγούστου, οι Andrea Dovizioso και Cal Crutchlow δοκίμασαν κάποια πράγματα για την GP14, ενώ μαζί τους ήταν και οι Andrea Iannone και Yonny Hernandez της Pramac Racing, καθώς και ο δοκιμαστής της ομάδας Michele Pirro.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος μετά τις δοκιμές. Τα πήγαμε καλά κι έχουμε επιβεβαιώσει ότι έχουμε βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα. Ήμουν περίπου ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγορος, σε σχέση με πέρυσι! Ολοκληρώσαμε όλες τις προγραμματισμένες δουλειές και τώρα πάμε στο Silverstone. Είμαι πολύ αισιόδοξος και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο», σχολίασε ο Andrea Dovizioso.

Από την πλευρά του, ο Cal Crutchlow πήρε μέρος στις δοκιμές μόνο την Δευτέρα, καθώς έπρεπε να επιστρέψει νωρίς στην πατρίδα του για να υποβληθεί σε εξετάσεις για τον αριστερό του ώμο, που τον πονάει ακόμα μετά την πτώση που είχε στον αγώνα του Brno.

«Ήταν θετικό τεστ, διότι δουλέψαμε σε ένα βασικό στήσιμο και βρήκαμε καλό ρυθμό. Την Τετάρτη το πρωί θα κάνω εξετάσεις στον αριστερό μου ώμο, αλλά παρ’ όλα αυτά ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους συμπατριώτες μου αυτό το Σ/Κ», σχολίασε ο Βρετανός.

Επόμενο άρθρο »

«Νοιώθει ωραία» ο Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Ο νικητής του OTE TV στο Brno!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα