• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK ΕΔ1: Κανένα πρόβλημα για Marquez!
Στην 3άδα Iannone-Dovi, στο 7-8 οι Lorenzo-Rossi!
Νέα 29/08/2014 - 13:28

Μπαίνοντας πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό, ο Marc Marquez άρπαξε γρήγορα την πρώτη θέση από τον Andrea Dovizioso και την κράτησε μέχρι τέλους με χαρακτηριστική άνεση, αφού ο δεύτερος ήταν πίσω του πάντα πάνω από μισό δευτερόλεπτο!

Η Ducati εντυπωσίασε στην πίστα του Silverstone, όπου διεξάγεται αυτό το Σ/Κ ο 12ος Γύρος του Πρωταθλήματος, με τον Andrea Iannone να παίρνει στο τέλος τη δεύτερη θέση, αφήνοντας πίσω του για σχεδόν δυο δέκατα τον ομόσταυλό του για το 2015, Andrea Dovizioso.

Στην τέταρτη θέση, σχεδόν αθόρυβα, ο πολύ καλός Alvaro Bautista, ενώ ο Aleix Espargaro - και αυτός χάρη στον τελευταίο του γύρο - πλασαρίστηκε μέσα στην πεντάδα. Ο Stefan Bradl ήταν έκτος, ενώ οι δυο εργοστασιακές Μ1 των Lorenzo και Rossi κατέλαβαν την 7η και 8η θέση.

Τη δεκάδα έκλεισαν ο εξαιρετικός για μια ακόμη φορά, Yonny Hernandez και ο Dani Pedrosa που κινδύνευσε να μείνει εκτός, αλλά κατάφερε έστω και την τελευταία στιγμή να κάνει χρόνο μέσα στο top10.

Αν εξαιρέσουμε τους τρεις πρώτους, η διαφορά ανάμεσα στον τέταρτο Alvaro Bautista και στον δέκατο Dani Pedrosa, είναι μόλις στα 0,151δ! Μεγάλο θα είναι το ενδιαφέρον για τις ΕΔ2 - που ξεκινούν στις 16:05 στην τηλεόραση του OTE TV (OTE Sport2 HD) - όπου περιμένουμε να κατέβουν κι άλλο οι χρόνοι, καιρού επιτρέποντος!

Επόμενο άρθρο »

Η ιστορία των GP στο Silverstone!

« Προηγούμενο άρθρο

UK Moto3 ΕΔ1: Μάχη Miller-Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα