• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK Moto3 ΕΔ2: 4 με διαφορά κάτω από 1 δέκατο!
Πρώτος ο Danny Kent, μπροστά από Antonelli και Rins!
Νέα 29/08/2014 - 17:22

Πολύ ωραίες οι μάχες με το χρονόμετρο στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της μικρής κατηγορίας, με τον Danny Kent να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τη γνώση της πίστας και να γράφει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας με 2:15.572!

 

Οι διαφορές των τεσσάρων πρώτων δεν ξεπέρασαν το ένα δέκατο, με τον δεύτερο Antonelli να μένει 58 χιλιοστά πίσω από τον Βρετανό. Ο Alex Rins ήταν 4 χιλιοστά πιο αργός από τον Ιταλό, ενώ 14 χιλιοστά πιο πίσω ήταν ο Isaac Vinales!

Ιδιαίτερα δυνατός ο ανταγωνισμός, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι είμαστε στη μεγαλύτερη πίστα στο ημερολογίου αγώνων και οι 21 πρώτοι είχαν διαφορές που ξεπέρασαν ελάχιστα το ένα δευτερόλεπτο!

 

Ο Romano Fenati ήταν πέμπτος, με τον Alex Marquez να κάνει τον ίδιο ακριβώς χρόνο με τον Miguel Oliveira, αλλά επειδή τον έκανε τελευταίος πήρε αυτός την έκτη θέση. Η Mahindra έχει καλή παρουσία στο Silverstone, με τον Πορτογάλο αλλά και τον Binder - που ακολουθεί στην 8η θέση - να είναι μόλις τρία δέκατα πίσω από την κορυφή!

 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι John McPhee και Efren Vazquez. Πολύ καλή παρουσία για δυο νέα πρόσωπα στην κατηγορία: ο Jorge Navarro - αντικαταστάτης του Livio Loi - πήρε την 16η θέση, ενώ ο Andrea Migno - στον πρώτο του γύρο μετά την είδηση ότι αντικατέστησε τον Θανάση Σίσση - ήταν 19ος και με διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή!

 

Επόμενο άρθρο »

UK ΕΔ2: Αποφασισμένος ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

UK Moto2 ΕΔ1: Εκπλήξεις με τον Zarco πρώτο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα