• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK Moto3: O Rins την pole!
Κάνοντας νέο απόλυτο χρόνο πίστας!
Νέα 30/08/2014 - 17:33

Ο Alex Rins θα ξεκινήσει από την pole position τον αυριανό αγώνα, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές, σημειώνοντας στην πορεία τον καλύτερο χρόνο που έχει καταγράψει αναβάτης της Moto3 στην πίστα του Silverstone.

Μαζί του στην πρώτη σειρά ο πολύ σταθερός Antonelli, με τον Alex Marquez να ολοκληρώνει στην τρίτη θέση, μιας και δεν κατάφερε να βελτιωθεί στα τελευταία δέκα λεπτά, ενώ σ’ εκείνο το σημείο κρατούσε την προσωρινη pole.

Ο Enea Bastianini εντυπωσίασε με τις οδηγικές του ικανότητες και ο 16χρονος αναβάτηςε του Gresini θα ξεκινήσει από την τέταρτη σειρά τον 12ο αγώνα της χρονιάς, με τους Binder και Masbou να είναι δίπλα του.

Ο Miguel Oiveira έχασε ακόμα μια μάχη από τον Binder και έφερε τη Mahindra του στην έβδομη θέση, ενώ ο Jack Miller θα προσπαθήσει να κρατήσει την πρωτοπορία του στο Πρωτάθλημα ξεκινώντας από την όγδοη θέση αύριο.

Ο Isaac Vinales δεν συνέχισε την καλή του παρουσία στα ελεύθερα και σήμερα το μεσημέρι έπεσε στην ένατη θέση, ενώ ο Ajo έκλεισε τη δεκάδα.

Πολύ άσχημες κατατακτήριες για τον Romano Fenati, ο οποίος θα ξεκινήσει από την 22η θέση, πίσω και από τον Andrea Migno, τον συμπατριώτη του ο οποίος στον πρώτο του γύρο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πήρε την 21η θέση.

Επόμενο άρθρο »

UK: 10η pole σε 12 γύρους ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

UK Moto2 ΕΔ3: Στην κορυφή ο Folger!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα