• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK Moto2: Γαλλικό άρωμα στις ΚΑΤ!
Εντυπωσιακή pole για τον Zarco, 2ος o Kallio, 3ος ο Rabat!
Νέα 30/08/2014 - 18:20

Γαλλικός θρίαμβος μέσα στην Αγγλία για τον Johann Zarco, με τον Γάλλο να φέρνει την Suter του μπροστά από τέσσερεις Kalex και να παίρνει μια εντυπωσιακή pole position, την πρώτη του στην Moto2 και την πρώτη για την Caterham!

Ο Zarco πλησίασε πολύ τον απόλυτο χρόνο της πίστας (2:07.094) σταματώντας το χρονόμετρο στο 2:07.039 με τον Mika Kallio να παίρνει τη δεύτερη θέση, σχεδόν τέσσερα δέκατα πίσω από τον αντίπαλό του!

Ο Simone Corsi πήρε μια εκπληκτική τρίτη θέση, αφήνοντας πίσω του τον Tito Rabat στην τέταρτη και τον Jonas Folger στην 5η. O Rabat ήταν πολύ νευριασμένος στο τέλος, έχοντας χάσει την ευκαιρία να πάρει θέση στην πρώτη σειρά.  Στην έκτη θέση βρίσκεται ο Thomas Luthi, με τον Sam Lowes να κλείνει την εφτάδα των πρώτων που όλοι τους είναι οδηγοί διαφορετικών εθνικοτήτων!

Ο Maverick Vinales θα προσπαθήσει να πετύχει τη δεύτερη φετινή του νίκη από την όγδοη θέση, με τους Sandro Cortese και Franco Morbidelli να κλείνουν τη δεκάδα των πρώτων.

Ο Dakota Mamola ήταν τελευταίος και πέντε ολόκληρα δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο, ωστόσο πήρε την πρόκριση για τον αγώνα. Αντίθετα ο 50χρονος Jeremy McWilliams δεν τα κατάφερε τελικά, με τη διαφορά του να εκτοξεύεται στα 9δ και ως εκ τούτου έμεινε εκτός του 107% του χρόνου του πρώτου, ενώ είχε και δυο πτώσεις.

Επόμενο άρθρο »

Οι χρόνοι έρχονταν «εύκολα» για τον Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

UK: 10η pole σε 12 γύρους ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα