• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δεν περίμενα την 1η σειρά!
Κλειδί το αυριανό ζέσταμα για τον Ισπανό!
Νέα 30/08/2014 - 23:14

Ο Jorge Lorenzo κατάφερε στις σημερινές κατατακτήριες να πάρει την τρίτη θέση και θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την πρώτη σειρά, κάτι που όπως παραδέχτηκε δεν το περίμενε!

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και πολύ υπερήφανος για το χρόνο μου! Πίεσα στο όριο και κατέβασα έξι δέκατα το χρόνο μου στον τελευταίο γύρο. Το μαλακό μπροστινό είναι καλύτερο για τη μοτοσυκλέτα μας», εξήγησε ο Ισπανός άσος.

«Θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω αύριο, αλλά ο αγώνας θα είναι μεγάλος κι έτσι πρέπει να βελτιώσουμε κι άλλο τη μοτοσυκλέτα στο ζέσταμα, ώστε να είμαστε πιο άνετα με το σκληρό ελαστικό. Φέτος ο κινητήρας και ο συμπλέκτης είναι διαφορετικά».

«Δεν περίμενα ότι θα ήμουν στην πρώτη σειρά, διότι χτες τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα. Αλλά δουλέψαμε σκληρά ως ομάδα και καταφέραμε να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα. Δυστυχώς με τη θερμοκρασία της πίστας είχαμε πρόβλημα με τα σαμαράκια, αλλά τα πράγματα ήταν καλύτερα σήμερα».

Στη συνέχεια επανέλαβε ότι δεν έχει την ίδια αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα του όπως πέρυσι κι έτσι θα είναι πολύ δύσκολο να τον δούμε να κάνει μια εκρηκτική εκκίνηση, κάτι στο οποίο μας είχε συνηθίσει πέρυσι.

«Το να ξεκινάς από την τρίτη θέση δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, διότι είσαι πολύ μέσα για την πρώτη στροφή της πίστας. Βέβαια πάντα είναι καλύτερο να είσαι στην πρώτη, απ’ ότι στη δεύτερη σειρά. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα αύριο και να μείνουμε κοντά στο μπροστινό γκρουπ».

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Έχουμε την ευκαιρία να παλέψουμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Οι χρόνοι έρχονταν «εύκολα» για τον Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα