• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Πολύ υπερήφανος» ο Lorenzo!
Τα έδωσε όλα στο σημερινό αγώνα!
Νέα 31/08/2014 - 23:37

Ο Jorge Lorenzo ήταν «... πολύ υπερήφανος» με το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα, παρά το ότι δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη για φέτος.

Ο Ισπανός ήταν μπροστά για περισσότερο από το μισό του αγώνα κι έχασε τη νίκη στους τελευταίους γύρους, μετά από μια επιθετική κίνηση του αντιπάλου του.

«Όχι δεν ήταν αντιαθλητική κίνηση, ήταν απλά πολύ επιθετική», σχολίασε για το πέρασμα που του έκανε ο Marquez δυο γύρους πριν το τέλος. «Ο Marc είναι πιο επιθετικός από άλλους οδηγούς κι έχει μια μοτοσυκλέτα που του επιτρέπει να το κάνει αυτό».

«Είναι εξαιρετικός στα φρένα. Εμείς, παρά το ότι έχουμε βελτιώσει τη μοτοσυκλέτα σ’ αυτόν τον τομέα - σε σχέση με πέρυσι - δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε αυτές τις γραμμές. Έτσι, είναι δύσκολο να υπερασπιστούμε τη θέση μας».

«Όπως και να ‘χει το ελαστικό δεν ήταν και το καλύτερο για εμάς αυτό το Σ/Κ. Βελτιώσαμε πάρα πολύ τη μοτοσυκλέτα από την Παρασκευή. Τότε χάναμε 1,3δ και το να τερματίζουμε μόνο εφτά δέκατα πίσω από τον Marquez μετά από 20 γύρους, είναι κάτι που δεν το περιμέναμε».

«Βελτιώσαμε την ταχύτητά μας στις στροφές κι επιτέλους έκανα μια καλή εκκίνηση και ήμουν πρώτος στην πρώτη στροφή. Πίεσα πάρα πολύ, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα μερικά δέκατα για να ανοίξουμε διαφορά. Με προλάβαινε σε κάποια σημεία της πίστας. Δεν μου έμεινε κάτι άλλο με το οποίο θα μπορούσα να παλέψω, ειδικά όταν άρχισε να φθείρεται το ελαστικό. Δεν μπορούσα να επιταχύνω όπως στην αρχή».

«Έτσι, ό,τι έχανα στα φρένα δεν μπορούσα να το κερδίσω στην επιτάχυνση, όπως στο πρώτο κομμάτι του αγώνα. Τα δώσαμε όλα στην πίστα όμως και είμαι πολύ υπερήφανος για τον αγώνα».

Στη συνέχεια, ο Lorenzo ισχυρίστηκε ότι η επαφή που είχε με τον Marquez του στοίχισε μισό δευτερόλεπτο!«Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Marc ήταν το φαβορί σήμερα. Έχουμε βελτιωθεί, αλλά η Honda είναι πολύ καλή. Παλέψαμε με τον Marc, ακουμπήσαμε κι έχασα μισό δευτερόλεπτο. Μέχρι εκείνο το σημείο, το πίσω είχε καταστραφεί».

Επόμενο άρθρο »

UK: Φοβερή μάχη Marquez-Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

UK: Πρώτος και στο ζέσταμα ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα