• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο A.Marquez στην Marc VDS!
Στην Moto2 για τα επόμενα δυο χρόνια!
Νέα 02/09/2014 - 22:51

Ο μικρότερος αδερφός του Marc Marquez, Alex, θα ανέβει στην Moto2 μετά το τέλος της φετινής σεζόν, όπου και θα αγωνίζεται για τον επόμενο τουλάχιστον χρόνο δίπλα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας της μεσαίας κατηγορίας, Tito Rabat!

«Είμαι πολύ υπερήφανος που ανακοινώνω τη συνεργασία μου με την Marc VDS στην Moto2, για τα επόμενα δυο χρόνια!», σχολίασε περιχαρής ο Marquez. «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να αλλάζω κατηγορία και να πηγαίνω σε μια δυνατή ομάδα μ’ έναν δυνατό ομόσταυλο».

«Δούλεψα σκληρά για να φτάσω εδώ και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη της. Τώρα όμως παραμένουμε συγκεντρωμένοι στην Moto3, μιας και βρισκόμαστε στην πιο σημαντική καμπή του Πρωταθλήματος και στόχος μας είναι να παλέψουμε για τον Τίτλο», πρόσθεσε.

Ο νυν ομόσταυλος του Tito Rabat, Mika Kallio, ακόμα δεν έχει ανακοινώσει τα πλάνα του για το 2015.

Παράλληλα, ο Alex Rins - ομόσταυλος του A.Marquez στην Moto3 - αναμένεται κι αυτός να ανέβει στην Moto2, πιθανότατα στην ομάδα του Pons, για να αντικαταστήσει τον Maverick Vinales που θα κάνει το βήμα για το MotoGP με την ομάδα της Suzuki.

Η Marc VDS δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για να εξασφαλίσει την εργοστασιακή Honda του Gresini, αν και κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να γίνει.

Επόμενο άρθρο »

Sykes: Μαγικές αναμνήσεις!

« Προηγούμενο άρθρο

Ice Bucket Challenge α λα MotoGP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα