• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
E.Laverty: Αξιολογώντας τις επιλογές του!
Pramac Ducati, Aspar Honda ή Forward Yamaha;
Νέα 05/09/2014 - 11:29

Ο αναβάτης της Suzuki στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK, Eugene Laverty, βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με ομάδες του MotoGP, όσον αφορά στο μέλλον του.

«Το MotoGP είναι η προτεραιότητά μου για τη νέα χρονιά. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνω το βήμα αυτό κι έχοντας δοκιμάσει τα ελαστικά της Bridgestone νωρίτερα μέσα στη σεζόν, ξέρω ότι ταιριάζουν στο στυλ μου», σχολίασε ο Laverty.

«Υπάρχουν κάποιες επιλογές. Οι τρεις βασικές είναι η Pramac Ducati, η Aspar Honda και η Forward Yamaha. Πολλά όμως εξαρτώνται από την περίπτωση του Scott Redding. Πολλά συμβαίνουν αυτό το διάστημα και οι οριστικές προθεσμίες αλλάζουν».

«Υπάρχουν διαφορετικά πλεονεκτήματα σε κάθε επιλογή. Πάντα έλεγα ότι το στυλ μου ταιριάζει καλύτερα σε Honda, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν κάποια διαθέσιμη. Θα είναι OPEN, όχι εργοστασιακή, αλλά του χρόνου θα είναι πολύ κοντά η μια στην άλλη και πιστεύω ότι θα είμαι γρήγορος από την αρχή πάνω της».

«Στην Ducati έχω καλές σχέσεις με τον Gigi, αλλά και με άλλους. Γνωρίζουν το επίπεδό μου και το πως εξελίξαμε την Aprilia στα SBK. Έτσι και αυτή η επιλογή έχει μέλλον και μου αρέσει κι εμένα», πρόσθεσε ο Laverty, ο οποίος έχει πάρει νίκες στα SBK τόσο με την Aprilia, όσο και με τις Yamaha και Suzuki.

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Ο Marino στη θέση του Corsi!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Caterham και στην Moto3!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα