• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Albesiano για την επιστροφή της Aprilia το 2015!
Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί και επίσημα!
Νέα 08/09/2014 - 10:05

Η επιστροφή της Aprilia το 2015 - αντί του 2016 - αναμένεται να επιβεβαιωθεί και επίσημα αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Romano Albesiano αποκάλυψε ακόμα περισσότερα σχετικά με το φιλόδοξο πλάνο του κατασκευαστή για το MotoGP!

«Η αλλαγή στην ημερομηνία επιστροφής μας έγινε μετά από σκέψη. Είχαμε ήδη αποφασίσει ότι θα επιστρέφαμε κι έτσι μια ημέρα είπαμε: γιατί όχι; Όσο πιο νωρίς ξεκινήσεις, τόσο πιο γρήγορα θα είσαι ανταγωνιστικός», σχολίασε ο Albesiano στο crash.net!

«Μπορούμε να δεχτούμε ότι η πρώτη σεζόν θα είναι μεταβατική, μια σεζόν που θα μαθαίνουμε, χωρίς πίεση για αποτελέσματα. Μόλις το αποδεχτήκαμε αυτό, είπαμε ότι το 2015 θα ήταν καλύτερα από το να ξεκινούσαμε το 2016. Για να είμαι ειλικρινής βέβαια, σ’ αυτό μας ώθησαν και κάποιοι νέοι κανονισμοί στα Superbikes», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια μίλησε για τα χαρακτηριστικά της νέας τους μοτοσυκλέτας για το 2015, επιβεβαιώνοντας ότι στην πορεία θα έχει πνευματικές βαλβίδες.

«Δουλεύουμε σ’ ένα seamless κιβώτιο με νέα τεχνολογία, που προέρχεται από τους ανταγωνιστές μας. Θα είμαστε στην Factory 2 κατηγορία (σ.σ. εννοεί ότι θα συμμετέχουν ως εργοστάσιο, αλλά με τα πλεονεκτήματα της OPEN κατηγορίας, όπως είναι φέτος η Ducati) κι έτσι θα έχουμε το δικό μας software».

«Θα είναι μια αρκετά καινούργια μοτοσυκλέτα, αλλά όχι 100% πρωτότυπη, τουλάχιστον για την ώρα. Για παράδειγμα οι στροφαλοθάλαμοι θα είναι αυτοί της RSV4, αλλά πιο κοντά στις προδιαγραφές του MotoGP. Την επόμενη σεζόν θα έχουμε μια εντελώς καινούργια μοτοσυκλέτα».

«Είναι αρκετά δύσκολο για εμάς, διότι κατασκευάζουμε μια μοτοσυκλέτα για το 2015. Πρέπει να την εξελίξουμε κατά τη διάρκεια της σεζόν και την ίδια ώρα θα πρέπει να εξελίσσουμε και την αντίστοιχη του 2016, που θα είναι εντελώς καινούργια».

«Θα έχουμε πολλή δουλειά και θα πρέπει να βάλουμε προτεραιότητες. Στο πρώτο μισό της σεζόν θα εξελίσσουμε τη μοτοσυκλέτα του 2015 και στο δεύτερο μισό θα εγκαταλείψουμε την εξέλιξη αυτής και θα ρίξουμε το βάρος στη μοτοσυκλέτα του 2016».

Τέλος, ο Romano Albesiano δεν θέλησε να αποκαλύψει τους αναβάτες της ομάδας, με τις φήμες να θέλουν την επιστροφή του Marco Melandri στο MotoGP, δίπλα στον Alvaro Bautista. Μάλιστα ο τελευταίος θα μείνει τελικά στην ομάδα του Fausto Gresini, που κατά πάσα πιθανότητα θα φύγει από τη σφαίρα επιρροής της Honda και θα γίνει η εργοστασιακή ομάδα της Aprilia στο MotoGP.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Όχι στην RC213V του 2015!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Αγώνας 2: Διπλή νίκη για Melandri!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα