• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP, επόμενος σταθμός Misano!
Για τον 13ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!
Νέα 09/09/2014 - 17:10

Στον προηγούμενο Γύρο, πριν το Misano, ο Marc Marquez επέστρεψε στις νίκες ανεβαίνοντας - στο Silverstone - για 11η φορά φέτος στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου! Μ’ αυτή του την επιτυχία, ο Marquez ισοφάρισε τις νίκες που πέτυχε σε μια σεζόν ο Valentino Rossi, τόσο το 2002 όσο και το 2005!

Ακόμα μια νίκη για τον Marquez φέτος και ο 21χρονος αναβάτης του HRC θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του Mick Doohan, ο οποίος το 1997 έκανε τις περισσότερες νίκες μέσα σε μια σεζόν! Επιπρόσθετα, με νίκη στο Misano, ο Marc Marquez θα έχει μαθηματικές ελπίδες να πανηγυρίσει τον Τίτλο μπροστά στους συμπατριώτες του, στην πίστα της Aragon!

Ένας από τους αναβάτες που θα προσπαθήσει να κερδίσει το φαινόμενο του MotoGP, θα είναι ο Dani Pedrosa ο οποίος ήδη το έχει καταφέρει μια φορά στον αγώνα της Τσεχίας. Εν τω μεταξύ, με την 3η του θέση στο Silverstone, ο Valentino Rossi έχει 4.987 βαθμούς στην καριέρα του και αν πάρει τουλάχιστον την τέταρτη θέση στο Misano, τότε θα γίνει ο πρώτος αναβάτης στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα φτάσει το όριο των 5.000 βαθμών!

Ο πιο επιτυχημένος αναβάτης στην πίστα του Misano, από το 2007 όταν η πίστα επέστρεψε στο ημερολόγιο αγώνων, είναι ο ομόσταυλος του Rossi, ο Jorge Lorenzo. Ο Ισπανός της Yamaha έχει τέσσερεις νίκες στο Misano, μια στα 250cc το 2007 και τρεις - τα τελευταία τρία χρόνια - στη μεγάλη κατηγορία. Ο Lorenzo έδωσε μια συναρπαστική μάχη με τον Marquez στο Silverstone και δεν είναι καθόλου απίθανο να τον δούμε στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Θερμή υποστήριξη θα τύχει ο Andrea Dovizioso στο Misano, όπως και οι λοιποί Ιταλοί αναβάτες όλων των κατηγοριών, με μοναδικό του στόχο να μειώσει κι άλλο τη διαφορά του από την κορυφή, καθώς περιμένει να φτάσει ο καιρός για να οδηγήσει τη νέα πρωτότυπη του 2015. Να θυμίσουμε ότι οι οδηγοί της Ducati είχαν την ευκαιρία να κάνουν δοκιμές στη συγκεκριμένη πίστα πριν μερικές εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι έχουν αρκετά δεδομένα για τον επερχόμενο αγώνα.

Τέλος, ο Leon Camier θα αντικαταστήσει για τέταρτο συνεχόμενο Γύρο τον Nicky Hayden, με τον Αμερικανό να συνεχίζει την αποθεραπεία για τον τραυματισμένο του δεξί καρπό. Ο Camier έχασε την ευκαιρία να πάρει βαθμό στο Silverstone, τερματίζοντας στην 16η θέση, και θα θέλει οπωσδήποτε μια δυνατή παρουσία για να εξασφαλίσει - ει δυνατόν - τη σταθερή του παρουσία το 2015 στη σχάρα εκκίνησης του MotoGP!

Επόμενο άρθρο »

Ελπίζει να είναι στην Aragon ο Hayden!

« Προηγούμενο άρθρο

Πρώτο βάθρο για τον Davies στην Jerez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα