• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Στόχος το ρεκόρ του Doohan!
Θέλει τη 12η νίκη σε 13 αγώνες στο Misano!
Νέα 10/09/2014 - 09:53

Ο Marc Marquez θα έχει στο Misano την πρώτη του ευκαιρία να ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ νικών του Mick Doohan, φτάνοντας τις 12 μέσα σε μια σεζόν, όσες δηλαδή πέτυχε ο Αυστραλός θρύλος το 1997!

Με έξι αγώνες να απομένουν για το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, ο Marquez έχει έντεκα νίκες σε δώδεκα αγώνες και μπορεί - υπό προϋποθέσεις - να πανηγυρίσει τον Τίτλο ακόμα και στην Aragon, στις 28 Σεπτεμβρίου!

«Ήταν ωραία που επέστρεψα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Silverstone», εξομολογήθηκε ο Ισπανός άσος του HRC, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο στο Brno φέτος. «Τώρα έχουμε το Misano, που είναι μικρότερη και πιο αργή πίστα από τις άλλες».

«Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά από την Παρασκευή για να βρούμε το κατάλληλο set-up, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις στα φρένα σ’ αυτή την πίστα. Ας ελπίσουμε να είναι καλός κι ο καιρός».

Ο Marquez έχει κερδίσει στο Misano το 2010 (125cc), το 2011 (Moto2) και το 2012 (Moto2), ενώ τερμάτισε δεύτερος - πίσω από τον Jorge Lorenzo - πέρυσι, στην πρώτη του επίσκεψη στην πίστα ως αναβάτης της μεγάλης κατηγορίας.

Να θυμίσουμε ότι ο 21χρονος Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, έχει προβάδισμα 89 βαθμών από τον δεύτερο Dani Pedrosa στο βαθμολογικό πίνακα.

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Προβλέπει συναρπαστικό αγώνα!

« Προηγούμενο άρθρο

Ελπίζει να είναι στην Aragon ο Hayden!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα