• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi μιλά για την αποχώρηση του Guareschi
«Δυστυχώς δεν συμφωνήσαμε με τον Vittoriano για το μέλλον»
Νέα 11/09/2014 - 23:15

Πριν από μια εβδομάδα έγινε γνωστό με ανακοίνωση της Sky VR46 - ομάδας του Valentino Rossi στην Moto3 - ότι σταματά η συνεργασία της με τον Vittoriano Guareschi, εγείροντας αρκετά ερωτήματα για την αιτία αυτού του διαζυγίου.

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου, ο Vale ξεκαθάρισε τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση.«Δυστυχώς θα έχουμε μια διαφορετική ομάδα από εδώ και στο εξής. Δεν συμφωνούσαμε με τον Vittoriano για το μέλλον και ειδικά στις τεχνικές επιλογές», ανέφερε ο Ιταλός θρύλος.

«Κρίμα, διότι η σχέση μου με τον Vittoriano είναι καλή και τον γνωρίζω πριν και από την Ducati, απ’ όταν ήμασταν 14 χρονών και αγωνιζόμασταν στην Sport Production. Γνωρίζω πολύ καλά και τον αδερφό του».

«Οι σχέσεις μας θα συνεχίσουν να είναι καλές, αλλά αποφασίσαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας διότι δεν συμφωνούσαμε σε τεχνικές επιλογές για τη νέα σεζόν», πρόσθεσε.

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Enea Bastianini δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και ο Rossi ρωτήθηκε σχετικά με τον 16χρονο συμπατριώτη του που έχει ήδη τρία βάθρα στην παρθενική του σεζόν στην Moto3!

«Νομίζω ότι είναι η μεγάλη έκπληξη της σεζόν, ειδικά για τους Ιταλούς. Ήταν γρήγορος στο παρελθόν, αλλά - ειλικρινά - δεν νομίζω ότι κανείς πίστευε ότι θα ήταν τόσο ανταγωνιστικός στην πρώτη του κιόλας σεζόν. Οδηγεί ωραία και θα είναι δυνατός στο μέλλον, διότι είναι ακόμα πολύ νέος».

Επόμενο άρθρο »

Misano: Οι αριθμοί!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Πρέπει να το αποδεχτώ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα