• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πισωγύρισμα στις ΕΔ2
Απογοητευμένος με την απόδοσή του στο βρεγμένο
Νέα 12/09/2014 - 22:04

Όταν είσαι 2,5 ολόκληρα δευτερόλεπτα πίσω από τον πρωτοπόρο, κάτι δεν πάει καλά και ο Valentino Rossi αυτό ακριβώς παραδέχτηκε στις σημερινές του δηλώσεις, μετά το τέλος και των δεύτερων ελεύθερων δοκιμών στο Misano.

«Σήμερα και ειδικά το πρωί, ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα για όλους. Έπεσα, όπως και πολλοί άλλοι, για δυο λόγους. Πρώτον η άσφαλτος έχει χαμηλή πρόσφυση και επίσης η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή κι έτσι επηρεάζεται η πρόσφυση», σχολίασε ο Vale.

«Τα πιο σκληρά βρόχινα ελαστικά ήταν το πρόβλημα και ειδικά στα φρένα, γιατί το μπροστινό ήταν πολύ σκληρό. Το απόγευμα βελτιώθηκε η κατάσταση διότι φορέσαμε το μαλακό ελαστικό. Δεν είμαι όμως καθόλου χαρούμενος με την απόδοσή μου».

«Το απόγευμα προσπαθήσαμε να βρούμε μια καλή ισορροπία, ειδικά πρόσφυση στην επιτάχυνση, αλλά δεν μας δούλεψε και δεν ήμουν γρήγορος. Δεν μπορούσα να διατηρήσω ταχύτητα στις εισόδους κι έτσι πρέπει να δουλέψουμε για να λύσουμε το πρόβλημα».

«Θα είναι δύσκολο αν και αύριο η πίστα είναι βρεγμένη, αλλά λίγο πολύ θα είναι το ίδιο για όλους. Έτσι θα πρέπει να βελτιωθούμε στο στεγνό και να καταλάβουμε τα δεδομένα που πήραμε στο βρεγμένο και να είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή».

Στη συνέχεια έριξε το φταίξιμο για τις πολλές πτώσεις, στο μπροστινό ελαστικό της Bridgestone.«Για μένα οι πτώσεις οφείλονταν στο σκληρό μπροστινό. Έπεσα όταν φρέναρα στην ευθεία, πράγμα πολύ παράξενο», σχολίασε. «Δοκιμάσαμε ένα διαφορετικό στήσιμο, αλλά δεν δούλεψε».

«Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μ’ αυτό, διότι με το στάνταρ set-up δεν είμαστε τόσο κακοί. Αλλά δυστυχώς δεν μας βοήθησε αρκετά κι έχουμε πρόβλημα στο βρεγμένο. Ωστόσο στο στεγνό όλα αλλάζουν».

Επόμενο άρθρο »

Συνετός ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto2 ΕΔ2: Τέλος 1ης ημέρας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα