• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto3 ΕΔ3: To 1-2 η Honda!
Marquez και Rins στις πρώτες θέσεις, 3η η Mahindra του Oliveira!
Νέα 13/09/2014 - 12:06

Εντελώς διαφορετικό το περιβάλλον στην πίστα του Misano, η οποία υποδέχτηκε με ήλιο τους αναβάτες της μικρής κατηγορίας, από τους οποίους ξεχώρισε το δίδυμο της Estrella Galicia που πήρε τις δυο πρώτες θέσεις.

Χτες, στο βρεγμένο, ο Rins δεν είχε αντίπαλο ενώ και σήμερα ήταν ιδιαίτερα δυνατός, αν και στο τέλος έμεινε δυο δέκατα πίσω από τον ομόσταυλό του, τον Alex Marquez, ο οποίος ήταν και ο μόνος που έπεσε κάτω από το 1:44.

Η Mahindra έσπασε την κυριαρχία των Honda, καθώς ο Miguel Oliveira βρήκε αμέσως καλή αίσθηση στο στεγνό και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση, αφήνοντας στην τέταρτη θέση - για 63 χιλ. - την Honda του Efren Vazquez.

Ήταν πολύ πιθανό - για πρώτη φορά - να μην βλέπαμε μια KTM στην πρώτη πεντάδα, κάτι τελικά που απέτρεψε ο Jack Miller, ο οποίος πήρε την πέμπτη θέση αφήνοντας έκτη άλλη μια Mahindra, αυτή του Brad Binder.

Στην έβδομη θέση ο Romano Fenati, ενώ πιο πίσω ακολουθούν οι Danny Kent, Isaac Vinales και ο εντυπωσιακός Jorge Navarro, ο οποίος με τον τελευταίο του γύρο πήρε θέση στη δεκάδα!

Επόμενο άρθρο »

Παπαπαύλου και Καρακώστας στον τελικό του Red Bull!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: Ο βασιλιάς του βρεγμένου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα