• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto2: 3η συνεχόμενη νίκη για Rabat!
Δεύτερος ο Mika Kallio, στο βάθρο επέστρεψε ο Zarco!
Νέα 14/09/2014 - 16:51

Η φθορά του ελαστικού έπαιξε τον αποφασιστικό ρόλο στο να αναδειχθεί ο Tito Rabat για τρίτη συνεχόμενη φορά νικητής στη μεσαία κατηγορία του Πρωταθλήματος!

Ο Mika Kallio ήταν αυτός που ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα και ήθελε να πάρει τη νίκη, κάτι που κατάφερε τις δυο προηγούμενες φορές που είχε ξεκινήσει φέτος από την pole position.

Ο Φινλανδός έκανε μια μικρή διαφορά από τον Tito Rabat, καθώς οι δυο τους ξεχώρισαν γρήγορα και απέδειξαν - όπως και στο πρωινό ζέσταμα νωρίτερα - ότι είχαν ασυναγώνιστο ρυθμό για τους αντιπάλους τους.

Όμως στη συνέχεια τα πάντα άλλαξαν για τον Kallio, όταν δεν είχε την ίδια αίσθηση από το πίσω ελαστικό του, όπως στην αρχή του αγώνα. Η μεγάλη φθορά επέτρεψε στον Rabat να τον πλησιάσει και να τον περάσει σχετικά εύκολα.

Στη συνέχεια μερικά λαθάκια - απόρροια της πολύ άσχημης αίσθησης που είχε από το πίσω ελαστικό - έδωσαν την ευκαιρία στον Ισπανό να ξεφύγει και να γίνει ο τρίτος αναβάτης στην ιστορία της Moto2 που παίρνει τρεις (ή και περισσότερες) συνεχόμενες νίκες σε μια σεζόν!

Ο Kallio ήταν πολύ απογοητευμένος, καθώς για τρίτη συνεχόμενη φορά δεν καταφέρνει να κερδίσει τον ομόσταυλό του, ωστόσο η δεύτερη θέση τον κρατά σε τροχιά Τίτλου, έχοντας πλέον να καλύψει 22 βαθμούς διαφοράς από τον Rabat.

Αντίθετα ο Johann Zarco ήταν πανευτυχής για το γεγονός ότι επέστρεψε στο βάθρο της κατηγορίας, μετά τον πολύ καλό αγώνα που έκανε στην Καταλονία, όταν και τότε είχε πάρει την τρίτη θέση.

Επόμενο άρθρο »

Misano: Υποκλίθηκαν στον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto3: Εκπληκτική μάχη Rins-Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα