• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Στα χνάρια των Doohan, Gardner και Stoner!
Cecchinello: Θα είναι πρωταγωνιστής στο μέλλον!
Νέα 18/09/2014 - 11:53

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Team Manager της CWM-LCR Honda, Lucio Cecchinello για το νέο αστέρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και από χτες επίσημα μέλος της ομάδας, Jack Miller!

Ο Αυστραλός, που ξεκίνησε τη φετινή χρονιά στην Moto3 χωρίς να έχει ούτε ένα βάθρο στο ενεργητικό του, μετρά ήδη τέσσερεις νίκες στο Πρωτάθλημα και παρά την πίεση που δέχεται από τους Alex Marquez και Alex Rins, διατηρεί το προβάδισμα στη βαθμολογία από την πρώτη ημέρα της σεζόν μέχρι και σήμερα.

Για τη συμφωνία ανάμεσα σε Miller και CWM-LCR Honda σας είχαμε ενημερώσει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα πριν από οχτώ ημέρες περίπου, ωστόσο η συμφωνία αργούσε να ανακοινωθεί κυρίως λόγω κωλυσιεργιών εξαιτίας ενός προσύμφωνου που φέρεται να είχε η Marc VDS με τον Αυστραλό αναβάτη.

Οι όποιες δυσκολίες ξεπεράστηκαν - στην ομάδα της Marc VDS στην Moto2 υπέγραψε ένα άλλο σπουδαίο ταλέντο, ο Alex Marquez - και πλέον το HRC ελπίζει ότι ο Miller θα καταφέρει ανάλογες επιτυχίες με τους διάσημους συμπατριώτες του, όπως ο Casey Stoner, Mick Doohan και Wayne Gardner!

«Αναμφίβολα είναι μια τεράστια προοπτική και μια καινούργια πρόκληση για εμάς», τόνισε ο Cecchinello, που για πρώτη φορά από το 2006, θα έχει δυο οδηγούς στο MotoGP. «Πιστεύουμε ότι ο Jack θα είναι ένας δυνατός παίκτης στη μεγάλη κατηγορία λόγω του κινήτρου που έχει, του αναμφισβήτητου ταλέντου του και της ταχύτητάς του».

«Μαζί με την Honda, θα βάλουμε τα δυνατά μας για να εξοικειωθεί σταδιακά με τη μεγάλη κατηγορία. Οπωσδήποτε θα χρειαστεί χρόνο για να μάθει να οδηγά μια 1000cc μοτοσυκλέτα, αλλά δεν βιαζόμαστε και την επόμενη χρονιά θα μαθαίνει στην κατηγορία».

Επόμενο άρθρο »

Misano: Paddock girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Πως γιόρτασε ο Vale τη νίκη του στο Misano;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα