• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Ο Oliveira στην Red Bull KTM!
Διαδέχεται τον Jack Miller στην ομάδα
Νέα 18/09/2014 - 17:23

Ο Miguel Oliveira θα είναι ο διάδοχος του Jack Miller στην ομάδα Red Bull KTM Ajo στην Moto3, κάτι που έγινε γνωστό σήμερα, μόλις μερικές ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι ο Miller θα αγωνίζεται του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Oliveira, στα 19 του χρόνια, είναι ήδη ο πιο επιτυχημένος Πορτογάλος αναβάτης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έχοντας πάρει τέσσερα βάθρα στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην Moto3, με καλύτερη θέση μια 6η το 2013

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάω σε μια τόσο επαγγελματική ομάδα, όπως η Red Bull KTM Ajo και πιστεύω ότι θα μπορέσω του χρόνου να παλεύω για τις πρώτες θέσεις», δήλωσε ο Πορτογάλος.

«Στο παρελθόν είχε ενδιαφερθεί και πάλι ο Aki Ajo για εμάς, αλλά ποτέ δεν είχαμε φτάσει σε συμφωνία. Έτσι είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της ομάδας, με την υποστήριξη ενός μεγάλου εργοστασίου, όπως είναι η ΚΤΜ και αντιπροσωπεύοντας εταιρείες όπως η Red Bull και άλλες».

Από την πλευρά του, ο Team Manager της ομάδας, Aki Ajo, καλωσόρισε τον Πορτογάλο αναβάτη, για τον οποίο φάνηκε σίγουρος ότι μπορεί να διαδεχτεί με επιτυχία τον Jack Miller, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του paddock της Moto3!

Επόμενο άρθρο »

Η ιστορία της Aprilia στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ο Rossi αντιγράφει το στυλ μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα