• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δεν είναι απλή υπόθεση η νίκη!
Δεν είναι όμως και αδύνατη, θα το παλέψουμε!
Νέα 25/09/2014 - 23:12

Ο Jorge Lorenzo μίλησε στη συνέντευξη τύπου της Aragon, αναφορικά με το γεγονός ότι στο Misano τερμάτισε δεύτερος για τέταρτο συνεχόμενο Αγώνα, αλλά και για το ότι του ξεφεύγει ακόμα η πρώτη νίκη της φετινής σεζόν.

«Σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο ρεκόρ να είσαι πάντα στη δεύτερη θέση. Αλλά δεν είναι και τόσο άσχημο. Προφανώς και όλοι θέλουμε να κερδίζουμε. Πάντα ήμουν ανταγωνιστικός και προφανώς θέλω να κερδίσω φέτος. Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο».

«Βελτιωνόμαστε συνεχώς. Στον τελευταίο αγώνα ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και ήταν κρίμα με την επιλογή του ελαστικού στον αγώνα. Αλλά θα μάθουμε και δεν θα το επαναλάβουμε. Η πίστα εδώ δεν είναι η ιδανική για εμάς, αλλά πέρυσι έκανα καλό αγώνα κι έτσι η νίκη δεν είναι άπιαστο όνειρο. Θα το προσπαθήσουμε».

Το γεγονός ότι τον Ιούνιο, η Movistar Yamaha έκανε δοκιμές στην πίστα της Aragon, είναι ένα μικρό «όπλο» στη φαρέτρα του πάντα ετοιμοπόλεμουJorge Lorenzo! «Θα μας βοηθήσει λίγο στις ρυθμίσεις, αλλά η πίστα τότε δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση».

Τέλος, μίλησε και για τις φήμες που τον ήθελαν να αλλάζει αρχιμηχανικό. «Ξεκαθαρίσαμε από το Silverstone ότι θα κρατήσουμε όλη την ομάδα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, είμαι χαρούμενος μαζί τους, με τη δουλειά τους και την ατμόσφαιρα στο γκαράζ. Έτσι, δεν θα αλλάξουμε τίποτα».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Θα διαλέξω αυτή που μ’ αρέσει!

« Προηγούμενο άρθρο

Με Ducati ο Barbera στην Aragon!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα