• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Με Honda ο Gresini το 2015!
Και αναβάτες τους Bastianini και Locatelli!
Νέα 26/09/2014 - 14:27

Μπορεί ο Gresini να αφήνει την Honda στη μεγάλη κατηγορία, ωστόσο επιστρέφει στη σφαίρα επιρροής του Γιαπωνέζικου εργοστασίου στην Moto3! Εκεί, θα συνεχίσει με τον Enea Bastianini, ενώ ο δεύτερος αναβάτης του θα είναι ο Andrea Locatelli και όχι ο Niccolo Antonelli.

«Είμαι χαρούμενος που ξεκαθαρίσαμε τους αναβάτες μας για τη νέα σεζόν, σε μια κατηγορία που τη θεωρούμε σημαντική για την εκπαίδευση μελλοντικών Πρωταθλητών!» σχολίασε ο Gresini. «Με τον Enea, τη μεγάλη φετινή αποκάλυψη, συμφωνήσαμε για τα επόμενα δυο χρόνια και βάσει των αποτελεσμάτων του, θα αποφασίσουμε σε ποια κατηγορία θα είναι το 2016».

«Ο Locatelli είναι ένας αναβάτης τον οποίο γνωρίζουμε και σεβόμαστε πολύ. Βλέπουμε ότι έχει δυναμική και αποφασίσαμε να του δώσουμε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία. Τέλος, επιλέξαμε την Honda ως τεχνικό εταίρο μας για το 2015», συνέχισε.

Ο Bastianini - με ΚΤΜ - είναι όγδοος στη βαθμολογία με τρία βάθρα στην παρθενική του σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ ο Locatelli - στην τρίτη του σεζόν στην Moto3 - αγωνίζεται με Mahindra και δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμούς, όντας στην 17η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto3 ΕΔ2: Στην αντεπίθεση η Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Προσωρινό ημερολόγιο Αγώνων 2015

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα