• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto2: Παρθενική pole για Vinales!
Μαζί του στην 1η σειρά οι Zarco και Kallio, 5ος ο Rabat!
Νέα 27/09/2014 - 17:53

Την πρώτη του pole position στη μεσαία κατηγορία πήρε πριν από λίγο ο Maverick Vinales στην πίστα της Aragon!

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 είχε δείξει τη δυναμική του στις ΕΔ3, όταν και για πρώτη φορά πήρε την 1η θέση σε επίσημη διαδικασία της μεσαίας κατηγορίας, συνεχίζοντας με τον ίδιο ρυθμό και στις κατατακτήριες!

Ο Ισπανός έκανε ένα εντυπωσιακό 1:54.073 και αύριο θα τα δώσει όλα για τη δεύτερη νίκη του στην κατηγορία! Ο Johann Zarco είναι σταθερά δεύτερος σε κάθε μια από τις τέσσερεις διαδικασίες της Moto2. Ο Γάλλος δεν κατάφερε ούτε στις κατατακτήριες να πάρει την 1η θέση κι έμεινε 51 χιλιοστά πίσω από τον Ισπανό.

Ο Mika Kallio είναι ο τελευταίος της πρώτης σειράς. Ο εντυπωσιακός αυτό το Σ/Κ Morbidelli ανοίγει τη δεύτερη σειρά κι έμεινε πίσω από την pole για μόλις 0.110 σε μια διαδικασία που οι πρώτοι δέκα είχαν διαφορά κάτω από μισό δευτερόλεπτο!

Ο Rabat θα ξεκινήσει από την πέμπτη θέση. Ο Ισπανός είχε την προσωρινή pole, αλλά έπεσε και δεν κατάφερε να βελτιωθεί στη συνέχεια. Δίπλα του θα πάρει θέση ο Thomas Luthi.

Ο Takaaki Nakagami ανοίγει την τρίτη σειρά, με τον Ιάπωνα να καταφέρνει για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα να μπαίνει μέσα στη δεκάδα. Την δεκάδα έκλεισαν οι Dominique Aegerter, Sandro Cortese και Marcel Schrotter.

Επόμενο άρθρο »

Βασίζεται στο ρυθμό του ο Bradl!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon ΚΑΤ: Ψάξτε τον δεύτερο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα