• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν παλεύονται!
Αύριο οι Honda θα κάνουν δικό τους αγώνα!
Νέα 27/09/2014 - 22:54

Πολλή και σκληρή δουλειά περίμενε σήμερα τον Valentino Rossi, με τον εννέα φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή να προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα με το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας του και το έντονο σπινάρισμα στην επιτάχυνση.

Ο Ιταλός αναγκάστηκε να περάσει από τις ΚΑΤ1 - όπου κι εξασφάλισε εύκολα την πρώτη θέση - για να συνεχίσει με μόλις μερικά λεπτά ξεκούρασης στο δεύτερο σκέλος, όπου έχοντας βρει κάποιες λύσεις, κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στη δεύτερη σειρά της γραμμής εκκίνησης, ξεπερνώντας μάλιστα και τον Jorge Lorenzo!

«Δύσκολα τα πράγματα χτες και σήμερα, καθώς μας ταλαιπωρεί η έλλειψη πρόσφυσης στο πίσω μέρος. Είναι δύσκολο να οδηγήσω την Μ1, μιας και μετά από μερικούς γύρους γλιστράει πολύ», σχολίασε ο Rossi. «Δουλέψαμε πολύ σκληρά με την ομάδα μου για να βελτιώσουμε κάποιες ρυθμίσεις».

«Το απόγευμα βρήκαμε μερικά πράγματα κι έτσι αύριο θα ξεκινήσω από τη δεύτερη σειρά, που δεν είναι άσχημο. Είναι αρκετά καλή θέση. Τώρα πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο στο ζέσταμα. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι το μπροστινό ελαστικό. Θα πρέπει να δούμε τη θερμοκρασία αύριο για να αποφασίσουμε», πρόσθεσε.

Όσο για τον αυριανό αγώνα;

«Δεν υπάρχει περίπτωση να παλέψουμε με τις Honda, διότι ο Marc και ο Dani έχουν τρομερό ρυθμό», παραδέχτηκε ο Vale. Όμως «...υπάρχει άλλη μια θέση στο βάθρο και πολλοί που μπορούν να την πάρουν: εγώ, ο Jorge, ο Pol Espargaro και οι Ducati!»

Επόμενο άρθρο »

20 pole στη μεγάλη κατηγορία ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Βασίζεται στο ρυθμό του ο Bradl!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα