• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Είμαι καλά!
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!
Νέα 30/09/2014 - 09:55

Μετά την πτώση του στον αγώνα της Aragon και αφού οι αξονικές στο νοσοκομείο της Alcaniz δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό, ο Valentino Rossi εξετάστηκε από τον Dr. Michele Zasa χτες το πρωί.

Στη συνέχεια επέστρεψε στο γκαράζ της ομάδας του, όπου ο Jorge Lorenzo γύριζε ένα διαφημιστικό για την Movistar. Εκεί, ο Valentino δέχτηκε τις παρακάτω ερωτήσεις, μιας και ο Ιταλός μετά την πτώση του δεν έκανε φυσικά δηλώσεις.

Valentino πως είσαι;

Είμαι καλά, δεν υπάρχει πρόβλημα και αυτό είναι που μετράει. Δεν τραυματίστηκα πολύ, εκτός από ένα μεγάλο χτύπημα στο κεφάλι. Χτες το βράδυ είχε λίγο πονοκέφαλο, αλλά σήμερα είμαι καλά, είμαι 100% καλά. Κρίμα πάντως, γιατί πριν τον αγώνα κάναμε μια αλλαγή που θα με βοηθούσε πολύ. Η μοτοσυκλέτα μου ήταν πολύ δυνατή. Τα πήγαινα καλά, είχα καλύψει τη διαφορά στους πρώτους γύρους και ήμουν εκεί με τους επικεφαλής. Ένοιωθα καλά και είμαι βέβαιος ότι θα έκανα καλό αγώνα. Κατά κάποιον τρόπο είμαι χαρούμενος, διότι αν και είχαμε ένα δύσκολο Σ/Κ την Κυριακή ήμασταν ανταγωνιστικοί και σε μια πίστα που υποτίθεται δεν είναι καλή για εμάς.

Είδες τον αγώνα; Τι έχεις να πεις για την πτώση σου και για τον αγώνα των αντιπάλων σου;

Δυστυχώς, όπως και ο Iannone, πέρασα πάνω στο τεχνητό γρασίδι. Αυτό είναι πάντα επικίνδυνο και ειδικά σ’ αυτές τις περιπτώσεις, διότι ήταν ακόμα βρεγμένο από την πρωινή βροχή και δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα. Ο Marc και ο Dani έμειναν στην πίστα με τα σλικ, αλλά το ρίσκο που πήραν ήταν μεγάλο κι έπεσαν. Στην περίπτωσή μου, αν έβγαινε εκτός ένα μέτρο πιο κάτω, απλά θα ανοιγόμουν. Όμως ακούμπησα το γρασίδι κι έπεσα.

Τώρα ακολουθούν τρεις αγώνες στην Ασία και στην Αυστραλία. Πως βλέπεις τα πράγματα;

Τρεις αγώνες στη σειρά, τρεις ωραίοι αγώνες και σε πίστες που τις γνωρίζω πολύ καλά. Μου αρέσουν όλες πολύ. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό, όπως έκανα και στους προηγούμενους αγώνες.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Ήξερα ότι δεν θα πέσω!

« Προηγούμενο άρθρο

Bradl: Ένας τρελός αγώνας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα