• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Η απόφαση ήταν δική μου!
Κανείς δεν ήξερε την κατάσταση της πίστας παρά μόνο εγώ
Νέα 30/09/2014 - 12:51

Ο Marc Marquez δεν μάσησε τα λόγια του αναφορικά με τον Κυριακάτικο αγώνα και την απόφασή του να παραμείνει στη βρεγμένη πίστα με τα σλικ ελαστικά!

«Το λάθος ήταν εξολοκλήρου δικό μου. Μίλησα με την ομάδα για τη στρατηγική μας από το στεγνό στο βρεγμένο και η απόφαση θα βάραινε εμένα για το πότε θα έμπαινα στα pits, διότι δεν ξέρουν καλύτερα από εμένα την κατάσταση της πίστας», σχολίασε ο οδηγός του HRC.

«Ήταν αποκλειστικά δική μου υπόθεση και προσπάθησα να μείνω μέσα διότι σκεφτόμουν τη διαφορά μου από τον δεύτερο. Δεν ήμουν τόσο αργός, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα την περίπτωση του να οδηγώ με σλικ σε βρεγμένη άσφαλτο. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Το λάθος ήτα δικό μου και ζητώ συγγνώμη από την ομάδα γιατί ήταν δική μου η απόφαση να παραμείνω».

«Την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να βελτιωθώ και ήταν καιρός για εμένα να βρεθώ σε τέτοιες συνθήκες. Από την άλλη πάλευα και για τη νίκη! Το θετικό πάντως είναι ότι πάλι καταφέραμε να αυξήσουμε τη διαφορά μας στο Πρωτάθλημα».

«Η ομάδα μου είπε ότι αν έβρεχε, θα έβρεχε προς το τέλος του αγώνα, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι ψιλόβρεχε για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και γι’ αυτό εγώ, ο Dani, αλλά κι άλλοι παραμείναμε στην πίστα. Έβρεχε, αλλά όχι πολύ. Σκεφτόμουν μόνο τον αγώνα και όχι για το ρίσκο που οδηγούσα με σλικ σε βρεγμένη άσφαλτο».

«Είμαι χαρούμενος διότι όλο αυτό ήταν μια καινούργια εμπειρία για εμένα και ήταν καλό που έμαθα απ’ αυτή την κατάσταση φέτος και όχι του χρόνου, που στη βαθμολογία όλοι μπορεί να είμαστε πιο κοντά», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Ήταν αυτό που χρειαζόμασταν!

« Προηγούμενο άρθρο

Περισσότερο θέαμα στον OTE TV!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα