• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ξεφτιλίστηκε η ΑΜΟΤΟΕ στα Μέγαρα
Ο ΓΓ της Ομοσπονδίας ξεπέρασε τα όρια!
Νέα 07/10/2014 - 15:46

Του Δημήτρη Διατσίδη 

 

Η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας σίγουρα δεν θα περίμενε ότι κάποιο μέλος του ΔΣ (Διοικητικού Συμβουλίου) και μάλιστα ο Υπεύθυνος που επιβλέπει τη λειτουργία της Επιτροπής Ταχύτητας, θα δημιουργούσε μια τέτοια σκηνή σε έναν Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, που έγινε προχθές στα Μέγαρα.

Συγκεκριμένα ο κύριος Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, που βρέθηκε στα Μέγαρα λίγα λεπτά πριν την έναρξη του πρώτου Αγώνα της ημέρας, ξήλωσε τον ψηφιακό πίνακα που δείχνει τους γύρους που απομένουν για το τέλος του Αγώνα, κάτι εξαιρετικά χρήσιμο για τους αγωνιζόμενους, επειδή ήταν πίνακας δικός του τον οποίο είχε δανείσει στους οργανωτές του Αγώνα! Τον έβαλε παραμάσχαλα και έφυγε!

Τώρα πως αποφάσισε να πάρει τον πίνακά του εκείνη τη στιγμή και να προσπαθήσει να δημιουργήσει πρόβλημα στη διεξαγωγή του αγώνα, ίσως μόνο ένας καλός ψυχίατρος θα μπορούσε να μας το εξηγήσει!!!

Πρώην οδηγός, πρώην Πρωταθλητής, πρώην Πρόεδρος, ...πρώην ΓΓ;
Πρώην οδηγός, πρώην Πρωταθλητής, πρώην Πρόεδρος, ...πρώην ΓΓ;

 

Ο θεσμικός ρόλος του Γενικού Γραμματέα μιας Ομοσπονδίας είναι να βοηθάει ώστε να προοδεύει και να γίνεται καλύτερο το άθλημα και βέβαια να βοηθάει τους οργανωτές και κυρίως τους οδηγούς. Μάλιστα όταν ο ίδιος – πριν καθίσει στην καρέκλα του ΓΓ – ήταν οδηγός και μάλιστα Πρωταθλητής και ακόμη περισσότερο διετέλεσε Πρόεδρος του ΣΟΑΜ (Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Μοτοσυκλέτας)!

Να βλέπαμε το τι θα ανέφερε στις παρατηρήσεις του για το συμβάν, αν ήταν παρατηρητής του Αγώνα: “είδα δέκα λεπτά πριν από την έναρξη των αγώνων, ένα τύπο να κατεβάζει τον πίνακα που πληροφορεί τους οδηγούς, να τον παίρνει και να φεύγει!”

Βέβαια οι οργανωτές και οι οδηγοί αρκέστηκαν στον παλιό τρόπο με ένα κριτή που τους έδειχνε με νούμερα τυπωμένα πόσοι γύροι απομένουν, από μια όχι και τόσο καλή θέση, σε σχέση με ότι είχαν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια και οι Αγώνες έγιναν.

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο ΓΓ έχει δικιά του λέσχη που διοργανώνει αγώνες και είχε και δικούς της οδηγούς που έτρεχαν, άρα ενήργησε και εναντίον των οδηγών της λέσχης του, αφού κατάφερε να τους βάλει να κινδυνεύουν κοιτώντας δεξιά σε μια γρήγορη καμπή, στο τέλος της οποίας έπρεπε να φρενάρουν για μια αριστερή!

 

Αν λοιπόν είχε σκοπό να αναστατώσει και να δημιουργήσει προβλήματα στη λέσχη που διοργάνωσε τον αγώνα, ίσως και να το κατάφερε να αλλάξει ελάχιστα τη ροή των πραγμάτων και μάλιστα χωρίς να υπολογίσει την ασφάλεια των οδηγών.

Αυτά όμως αποτελούν λόγο εξευτελισμού της ΑΜΟΤΟΕ και σίγουρα ο ΓΓ θα έπρεπε να παραιτηθεί μετά από τέτοια συμπεριφορά. Ή διαφορετικά θα πρέπει το ΔΣ να τον παραιτήσει, αλλιώς θα θεωρείται συνυπεύθυνο για τις πράξεις του! Φαντάζεστε σε μια κυβέρνηση ο πρώτος τη τάξη υπουργός να βάζει τρικλοποδιές στους διοικητές των οργανισμών της χώρας; Θα τον είχε “αποκεφαλίσει” ο πρωθυπουργός την επόμενη μέρα ή θα έπεφτε η κυβέρνηση...  

 

Βοήθειά μας, σε όσους εκπροσώπους λεσχών τον ψήφισαν, αλλά και στον υπογράφοντα που παλιά τον στήριζε εναντίον της ΕΛΠΑ, όταν ως Πρόεδρος του ΣΟΑΜ είχε καταφέρει να μας πείσει ότι δουλεύει για το καλό μας...

 

ΥΓ1. Λίγο πριν την εκκίνηση ο ΓΓ απείλησε αγωνιζόμενο της ΟΡΕΝ και τον κάλεσε να μην τρέξει γιατί θα τον ακύρωνε! Ακόμη κι αν είχε δίκιο ήταν απαράδεκτο που χάλασε την ψυχολογία κάποιου που είναι έτοιμος να μπει στην πίστα. Φυσικά και επικίνδυνο!

ΥΓ2. Το Σάββατο εθεάθη να σπρώχνει γυναίκα που είναι μέλος της λέσχης που διοργάνωνε τον Αγώνα, λόγω διαφωνίας μαζί της. Και άντρακλας λοιπόν!

 

Επόμενο άρθρο »

Vid: Μέγαρα, 4ος Αγώνας!

« Προηγούμενο άρθρο

2ος ο Πίππος στον 4ο Αγώνα στα Μέγαρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα