• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Καταπληκτική 1η ημέρα!
Αύριο όμως πρέπει να κατεβούμε ακόμα μερικά δέκατα!
Νέα 10/10/2014 - 19:49

Ο Andrea Dovizioso κατάφερε να φέρει την Ducati του μπροστά από τις μοτοσυκλέτες της Honda και της Yamaha, σήμερα Παρασκευή πρώτη ημέρα του 15ου Γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών.

Μπορεί ο Dovi να πέτυχε τον καλύτερό του χρόνο με το έξτρα μαλακό ελαστικό, ωστόσο ο Ιταλός άσος έσπευσε να τονίσει ότι και με τη πιο σκληρή επιλογή κρατούσε τη δεύτερη θέση, πίσω από τον Jorge Lorenzo.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι πέρα από το χρόνο μου με το έξτρα μαλακό, είχα καλό ρυθμό και με τη μεσαία επιλογή. Προτού βάλω το έξτρα μαλακό, ήμουν στη δεύτερη θέση, όταν όλοι φορούσαμε τα ίδια ελαστικά, και κατάφερα να έχω κοντινό ρυθμό με τους αντιπάλους μου».

«Κάναμε αμέσως εξαιρετική δουλειά με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας, τόσο στο πλαίσιο όσο και στα ηλεκτρονικά και αυτό με βοήθησε να πιέσω δυνατά από την αρχή. Σήμερα ήταν καταπληκτική ημέρα, αλλά αύριο θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κατεβάσουμε μερικά δέκατα από το χρόνο μου».

Να σημειώσουμε ότι ο Dovi ήταν και πάλι πάνω στη σέλα της GP14.2, την ώρα που ο ομόσταυλός του παραμένει με την αρχική GP14.

Επόμενο άρθρο »

Vid: 4ος Αγώνας Π.Π.Τ.

« Προηγούμενο άρθρο

Ρεκόρ «stoppie» για τον Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα