• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Δεν είμαστε έτοιμοι για νίκες
Μπορεί να δημιουργήσαμε προσδοκίες, αλλά δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα
Νέα 13/10/2014 - 16:05

Ο Andrea Dovizioso παραδέχτηκε μετά το τέλος του χτεσινού αγώνα, ότι η Ducati δεν είναι ακόμα έτοιμη για νίκες. Ο Ιταλός ξεκίνησε από την pole position στο Motegi, ωστόσο γρήγορα υποχώρησε στην τρίτη θέση, πίσω από τον Jorge Lorenzo και τον Valentino Rossi.

Στη συνέχεια τον πέρασε - στον ένατο γύρο - και ο Marc Marquez, ενώ λίγο αργότερο το σκηνικό επαναλήφθηκε με πρωταγωνιστή τον Dani Pedrosa, ο οποίος έκανε διαφορά πάνω από δέκα δευτερόλεπτα από τον Dovi.

«Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και να κρατήσουμε τα θετικά. Ήμασταν πολύ καλοί στα ελεύθερα και στις κατατακτήριες, πήραμε μια εξαιρετική pole position και πάντα ήμασταν στην κορυφή της λίστας με τους χρόνους», σχολίασε ο Andrea Dovisioso.

«Κάνουμε τους οπαδούς μας να ονειρεύονται και δημιουργούμε προσδοκίες, ωστόσο δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για νίκες. Ήταν ωραία όμως που έκανα τους πρώτους γύρους μαζί με το γκρουπ των μπροστά. Πίεζα πολύ, αλλά όταν το πίσω ελαστικό άρχισε να φθείρεται, δεν μπορούσα να ακολουθήσω. Ήταν μια ωραία εμπειρία που θα μας βοηθήσει του χρόνου».

Από την πλευρά του, ο Gigi Dall’Igna - ο Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse - πρόσθεσε: «Ήταν ένα θετικό Σ/Κ για εμάς. Η pole του Andrea μας γέμισε χαρά και αποδεικνύει ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Στην αρχή της σεζόν δεν πίστευα ότι θα παίρναμε κάποια pole position κι έτσι είμαι πολύ ικανοποιημένος».

«Όλοι μαζί έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι στιγμής, αλλά ξέρουμε καλά ότι πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο για να μπορέσουμε να μείνουμε με τους πρώτους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θα ήθελα να συγχαρώ και τον Marc Marquez για το δεύτερο συνεχόμενο Τίτλο του. Είναι ένα καταπληκτικό επίτευγμα».

Επόμενο άρθρο »

Ο Schwantz στην πίστα με την GSX-RR

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Marc Marquez 2008-2014

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα