• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Επόμενος σταθμός Phillip Island!
Η μάχη για τη δεύτερη θέση θα είναι σκληρή!
Νέα 15/10/2014 - 10:02

Χωρίς πολλά περιθώρια για ξεκούραση, οι αναβάτες του θεαματικότερου Πρωταθλήματος του μηχανοκίνητου αθλητισμού φτάνουν στην πίστα του Phillip Island, στην Αυστραλία, για τον 16ο Γύρο της φετινής σεζόν.

Χωρίς την πίεση για την κατάκτηση του Τίτλου, κάτι που ο Marquez πέτυχε στον προηγούμενο αγώνα του Motegi, ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα οδηγήσει χωρίς άγχος, κυνηγώντας την 12η φετινή του νίκη.

Πέρυσι, ο Marc Marquez είχε ακυρωθεί, επειδή δεν πρόλαβε να μπει εγκαίρως στα pits και να αλλάξει μοτοσυκλέτα, όπως υποχρεωτικά έπρεπε να κάνουν όλοι οι οδηγοί.

Τόσο ο Valentino Rossi, όσο και ο Dani Pedrosa ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να γίνει αυτή δική τους!

Ο Ιταλός θρύλος κατάφερε να επιστρέψει στο βάθρο στο Motegi, μετά τη σφοδρή του πτώση στην Aragon, ενώ ο Pedrosa έχοντας χάσει πολύτιμα δευτερόλεπτα στην αρχή του αγώνα της Ιαπωνίας, τερμάτισε τελικά τέταρτος και μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Vale. Και οι δυο έχουν κερδίσει στην Αυστραλία, αν και ο Pedrosa δεν το έχει καταφέρει στη μεγάλη κατηγορία.

Ένας αναβάτης που αναμένεται να ξεχωρίσει και πάλι, είναι ο φορμαρισμένος Jorge Lorenzo, ο οποίος είχε μια επιβλητική παρουσία στην Ιαπωνία, χαρίζοντας στη Yamaha την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στο Πρωτάθλημα. Ο Ισπανός είναι σε καταπληκτική κατάσταση στο δεύτερο μισό της σεζόν, έχοντας εφτά συνεχόμενα βάθρα και πλησιάζοντας τους Rossi και Pedrosa στη μάχη για τη δεύτερη θέση, στους τρεις μόλις βαθμούς!

Πέρυσι, ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha είχε κερδίσει τον αγώνα με διαφορά εφτά δευτερολέπτων από το δεύτερο, σ’ έναν αγώνα που έπρεπε υποχρεωτικά να γίνει αλλαγή μοτοσυκλέτας, λόγω του ότι τα ελαστικά της Bridgestone δεν θα άντεχαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα!

Πίσω από τον Lorenzo, στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, είναι ο Andrea Dovizioso, ο οποίος στην Ιαπωνία πανηγύρισε τη δεύτερη προσωπική του pole position και την πρώτη της Ducati εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια (2010).

Ενδοοικογενειακή υπόθεση δείχνει να είναι η μάχη για την έκτη θέση στη βαθμολογία, καθώς εκεί θα κονταροχτυπηθούν οι αφοί Espargaro! Για την ώρα, ο Aleix - ο μεγαλύτερος από τους δυο - έχει ένα ισχνό αβαντάζ ενός βαθμού.

Μπορείτε να δείτε όλες τις ώρες των μεταδόσεων και του Grand Prix της Αυστραλίας, πατώντας με κλικ εδώ!

Επόμενο άρθρο »

Νέα ελαστικά από Bridgestone

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez 2014: Τα πρωτοσέλιδα ανά τον κόσμο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα