• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δυο νίκες στη σειρά!
Είναι κάτι το απίστευτο!
Νέα 16/10/2014 - 10:34

Ο Jorge Lorenzo συνέχισε με τον καλύτερο τρόπο το καταπληκτικό δεύτερο μισό που κάνει τη φετινή σεζόν, κερδίζοντας με εμφατικό τρόπο τον αγώνα στην πίστα της Honda, το Motegi!

Μαζί με τη νίκη του στην Aragon, ο Lorenzo έχει 50 βαθμούς που είναι περισσότεροι απ’ όσους πήρε στους πρώτους πέντε αγώνες της σεζόν! Βέβαια, μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, ο Ισπανός της Yamaha έχει καταφέρει να πάρει τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλον!

«Ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα της νίκης μέσα στο Motegi για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά», σχολίασε ο Ισπανός οδηγός, που είναι και ο μόνος - πλην του Marquez - που έχει καταφέρει να κερδίσει περισσότερους από έναν αγώνες φέτος.

«Το να κερδίζω δυο συνεχόμενους αγώνες, μετά από μια απογοητευτική αρχή στο Πρωτάθλημα, είναι κάτι το απίστευτο όσο μόνο για εμένα, αλλά και για όλους στη Yamaha που έχουν δουλέψει πολύ σκληρά. Τώρα ανυπομονώ για τον αγώνα στο Phillip Island».

«Η πίστα της Αυστραλίας είναι πολύ ωραία και η δομή της είναι ιδανική για να τη χαρείς. Μου είναι δύσκολο ακριβώς το να προσδιορίσω πόσο το διασκεδάζω εκεί με την Μ1! Λατρεύω τις ανοιχτές, γρήγορες στροφές και ειδικά την τελευταία πριν βγεις στην ευθεία του τερματισμού».

«Ας ελπίσουμε ότι θα κάνουμε ακόμα ένα πολύ δυνατό Σ/Κ και θα παλέψουμε για τη νίκη και πάλι, που θα παίξει μεγάλο ρόλο για τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island: Η συνέντευξη τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Τώρα χαλαρώνουμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα