• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Κρίμα...
Ένα λάθος τον άφησε στην 8η θέση
Νέα 18/10/2014 - 15:15

Ο Valentino Rossi θα αναγκαστεί να «πληρώσει» ένα λάθος στο γρήγορο γύρο του, ξεκινώντας από την όγδοη θέση τον αυριανό αγώνα στην πίστα του Phillip Island.

«Κρίμα, διότι οι δυνατότητές μας ήταν για κάτι καλύτερο, αλλά κάναμε το λάθος στις κατατακτήριες και τώρα θα ξεκινήσω από την τρίτη σειρά που είναι πολύ κακό διότι αύριο όλοι θα είναι γρήγοροι και ο αγώνας θα είναι σκληρός», σχολίασε ο Rossi.

«Δεν ήμουν τόσο κακός με το πρώτο ελαστικό, αλλά με το δεύτερο κάναμε κάτι αλλαγές στη μοτοσυκλέτα και αντιμετώπισα προβλήματα, ειδικά στα φρένα. Αλλά το μεγάλο μου πρόβλημα ήταν ότι έκανα το λάθος στο τρίτο κομμάτι της πίστας. Θα μπορούσα να βελτιωθώ και να μείνω στη δεύτερη σειρά, αλλά ήμουν στο όριο κι έγινε το λάθος».

«Είχαμε προσπαθήσει να βελτιώσουμε το στήσιμο για να στρίβουμε καλύτερα, αλλά υπέφερε περισσότερο στα φρένα κι έφτασα πολύ γρήγορα στην 9 και ανοίχτηκα».

«Τώρα, στόχος μας είναι να κάνουμε καλή εκκίνηση και να πιέσουμε στην αρχή γιατί αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο για το τελικό μου αποτέλεσμα. Οι Marquez και Jorge είναι μπροστά και νομίζω είναι οι γρηγορότεροι. Επίσης και ο Pedrosa βελτιώθηκε σήμερα. Από ρυθμό αγώνα είμαι κι εγώ κοντά, αλλά πρέπει να ξεκινήσω από πιο πίσω».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι σκέφτεται να φορέσει το έξτρα μαλακό μπροστινό στον αγώνα αύριο.

«Δεν το έχουμε αποφασίσει οριστικά. Εξαρτάται και από τις συνθήκες, αλλά είμαστε καλά με το έξτρα μαλακό. Έκανα πολλούς γύρους και δεν είχα κάποιο θέμα. Σίγουρα είμαστε κάπως στο όριο, αλλά η μοτοσυκλέτα δούλεψε καλά. Δεν δοκίμασα το ασύμμετρο μπροστινό», σχολίασε.

Επόμενο άρθρο »

Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

«Δεν έχει να χάσει τίποτα» ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα