• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος για «μεγάλη» μάχη ο Rossi!
Θα παλέψω για τη 2η θέση του Πρωταθλήματος
Νέα 22/10/2014 - 14:23

Με τη δεύτερη φετινή του νίκη - για πρώτη φορά κερδίζει δυο αγώνες σε μια σεζόν μετά το 2010 - ο Valentino Rossi κατάφερε να αποκτήσει ένα καλό προβάδισμα, στη μάχη που δίνει για τη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος.

«Πέρα από το γεγονός της θερμοκρασίας, που είναι υψηλή για αγώνες MotoGP, μ’ αρέσει αρκετά η πίστα της Μαλαισίας. Ανέκαθεν έκανα καλούς αγώνες εκεί. Φέτος κάνουμε καλή δουλειά και θέλω ένα δυνατό αποτέλεσμα εδώ», σχολίασε ο Vale που έχει 8 βαθμούς διαφορά από τον Lorenzo και 25 από τον Pedrosa.

«Η τελευταία νίκη στην Αυστραλία ήταν καταπληκτική, είμαστε πολύ χαρούμενοι και πάνω απ’ όλα επιβεβαιώσαμε την καλή δουλειά που κάνουμε. Αυτό το Σ/Κ θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ από την Παρασκευή και να ρυθμίσουμε την κάθε λεπτομέρεια για να είμαστε έτοιμοι με καλό set-up για τον αγώνα».

«Η μοτοσυκλέτα έχει βελτιωθεί πολύ και αυτό φάνηκε με τις τρεις Yamaha στο βάθρο της Αυστραλίας. Ο αγώνας στη Μαλαισία θα είναι ο τελευταίος από τους τρεις συνεχόμενους και θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να κερδίσω και πάλι».

«Πήρα τη δεύτερη νίκη μου φέτος και τώρα θέλω να παλέψω για τη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος. Οι μάχες με τους Jorge και Dani θα είναι καταπληκτικές στους δυο τελευταίους αγώνες», πρόσθεσε ο Rossi ο οποίος την τελευταία φορά που κέρδισε πάνω από δυο αγώνες σε μια σεζόν, ήταν το 2009 όταν και πήρε τον έβδομο Τίτλο του στη μεγάλη κατηγορία.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Ανταγωνιστικός ξανά!

« Προηγούμενο άρθρο

Σίγουρος για τον εαυτό του ο Crutchlow!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα