• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βρίθει εμπιστοσύνης ο Lorenzo!
Μπορεί τη νίκη είτε στο στεγνό, είτε στο βρεγμένο!
Νέα 24/10/2014 - 17:14

Ο Jorge Lorenzo είναι πολύ αισιόδοξος ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει τη νίκη στον αγώνα, είτε αυτός γίνει στο στεγνό είτε σε βρεγμένη άσφαλτο!

Ο Ισπανός άσος της Movistar Yamaha είχε τον καλύτερο χρόνο απ’ όλους στο βρεγμένο, αλλά και σταθερούς χρόνους στη στεγνή πίστα στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά της ημέρας.

«Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00 εδώ, αλλά θα ήταν πιο καλά αν ξεκινούσε στις 14:00 γιατί στις 16:00 ξεκινάει και βρέχει! Θέλουμε ο αγώνας να γίνει είτε στο στεγνό, είτε στο βρεγμένο, αλλά όχι σε μια ενδιάμεση κατάσταση, διότι αυτό θα ήταν δύσκολο για όλους», σχολίασε.

«Ήμουν πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος στο βρεγμένο. Πίεζα πολύ κι ένοιωθα καλά. Ο χρόνος μου ήταν - μέχρι τα μισά της διαδικασίας - δυο δευτερόλεπτα καλύτερος απ’ όλους».

«Προς το τέλος της διαδικασίας βελτιώθηκαν ο Marc και ο Dani, αλλά και τότε ήμουν πολύ γρήγορος. Ο Valentino είχε μερικά προβλήματα και αυτό σήμαινε ότι το στήσιμό μας ήταν καλό», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι η τρίτη του θέση στο στεγνό ήταν περισσότερο... δεύτερη (!) μιας και ο Aleix Espargaro έκανε το χρόνο του με το μαλακό ελαστικό και τόνισε: «Ο Dani είναι δυνατός εδώ στο στεγνό, όπως πάντα, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να παλέψουμε για τη νίκη».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Θα έχει ενδιαφέρον αν βρέξει!

« Προηγούμενο άρθρο

Αρκετά ανήσυχος ο Rossi...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα