• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μια μοτοσυκλέτα MotoGP στην Αθήνα
Στην Έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014
Νέα Αγοράς 25/10/2014 - 06:30

Η Honda RC213V της ομάδας CWM LCR, η μοτοσυκλέτα με την οποία έτρεξε ο Stefan Bradl στο Assen, στο Brno και το Silverstone, βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο χώρο εισόδου της Έκθεσης “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014”

Η μοτοσυκλέτα ήρθε στην Αθήνα στην αίθουσα Ξιφασκίας του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου, στον Άγιο Κοσμά, μετά από πρωτοβουλία του Διευθύνοντος Συμβούλου της CWM FX, Αντώνη Κωνστατίνου που είναι ο ίδιος μοτοσυκλετιστής και οπαδός του MotoGP εδώ και πολλά χρόνια. Άλλωστε αυτή η αγάπη του τον ώθησε στη συνεργασία με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Lucio Checcinello και τη διαμόρφωση μιας ισχυρής ομάδας για το 2015.

Βέβαια ο Κωνσταντίνου ήδη βοηθάει και τον Ελληνικό χώρο μοτοσυκλέτας με τη χορηγία στον 14χρονο Νότη Παπαπαύλου, που είναι ένας οδηγός που θα μπορούσε να φθάσει κάποια στιγμή στα GP.

 

Σίγουρα παίζει ρόλο και το ότι η CWM FX που είναι μία ομάδα έμπειρων επαγγελματιών του χρηματοπιστωτικού κλάδου με έδρα στο χρηματοοικονομικό κέντρο του Λονδίνου (City of London), σύντομα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της και από το γραφείο της στην Ελλάδα. Αλλά και το γεγονός ότι η εταιρεία με ειδίκευση στις συναλλαγές στην αγορά συναλλάγματος (Forex) και τις επενδύσεις, προσφέρει στους πελάτες της βασικές αρχές εντιμότητας, ακεραιότητας και διαφάνειας για τις επενδυτικές στρατηγικές τους, κάτω από το τρίπτυχο σλόγκαν: “Ταχύτητα, Αξιοπιστία, Απόδοση”, στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα με αυτά του MotoGP.

 

Η RCV της ομάδας λοιπόν βρίσκεται στη χώρα μας για 10 μέρες και μάλιστα όσοι βρεθούν στην Έκθεση μπορούν να φωτογραφηθούν μαζί της από ειδική φωτογράφο που θα τους δώσει ψηφιακά τις φωτογραφίες τους.

Ο Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Παπαδόπουλος που έκανε τα εγκάινια της Έκθεσης ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014, δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί δίπλα στην μοτοσυκλέτα, μαζί με τον Δημήτρη Διατσίδη που είναι μέλος του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας.

 

Επόμενο άρθρο »

Forza 125 του 2015

« Προηγούμενο άρθρο

PIAGGIO FLY 125 3V ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα