• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bradl: Είμαστε στην κορυφαία πεντάδα!
Επιστρέψαμε μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο!
Νέα 26/10/2014 - 18:26

Μπροστά σε περισσότερους από 80.000 θεατές που έδωσαν το παρόν στην πίστα της Μαλαισίας για να παρακολουθήσουν τον 17ο Γύρο του φετινού Πρωταθλήματος, ο Stefan Bradl πήρε μια πολύ καλή 4η θέση πίσω από τους Marquez, Rossi και Lorenzo.

Ξεκινώντας τέταρτος από τη σχάρα εκκίνησης, ο Γερμανός άσος έκανε έξυπνο αγώνα και διαχειρίστηκε σωστά τις δυνάμεις του στην καυτή ατμόσφαιρα της Sepang, καταφέρνοντας να πάρει την τρίτη του 4η θέση φέτος, μετά τους αγώνες σε Τέξας και Aragon.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκλήρωσα έναν τόσο δύσκολο αγώνα στην 4η θέση. Είχε απίστευτη ζέστη εκεί έξω. Κάναμε καλή δουλειά σε όλο το Σ/Κ. Μετά το πρώτο δυνατό φρενάρισμα, συνειδητοποίησα ότι το μπροστινό μου δεν ήταν καλό για να επιτεθώ και πίστεψα ότι θα έπρεπε να ζήσω μ’ αυτό για τους επόμενους 20 γύρους».

«Προσπάθησα να προλάβω τον Dovi, αλλά για κάποιους λόγους ήταν πιο γρήγορος από εμένα. Μετά όμως είδα ότι είχε πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα του κι έτσι είχα την ευκαιρία να τον περάσω. Στη συνέχεια κατάφερα να διαχειριστώ τη διαφορά μου από τους πίσω».

«Κάναμε καλή δουλειά αυτό το Σ/Κ, χωρίς λάθη και ήμασταν σταθεροί και γρήγοροι και μέσα στην πεντάδα και τις τρεις ημέρες. Μετά από μια δύσκολη περίοδο, επιστρέψαμε στην πρώτη πεντάδα και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου για την καταπληκτική τους δουλειά», σχολίασε ο Stefan Bradl.

Επόμενο άρθρο »

Μπερδεμένος ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δεν μπορούσα τίποτα παραπάνω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα