• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vid: Γνωρίστε τον Quartararo!
Το νέο μεγάλο αστέρι των GP!
Νέα 02/11/2014 - 22:21

Ο Fabio Quartararo (στη μέση στη φωτό) είναι ένας αναβάτης με τεράστιο ταλέντο και πολύ μέλλον μπροστά του! Ένα μελλοντικό αστέρι που θα ξεκινήσει να προβάλλει από του χρόνου, στην κατηγορία της Moto3 όπου και θα κάνει το ντεμπούτο του σε ηλικία μόλις 15 χρονών!

Φυσικά για να γίνει κάτι τέτοιο, χρειάστηκε ν’ αλλάξουν οι κανονισμοί και να γίνει δεκτός αναβάτης κάτω από την ηλικία των 16 ετών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η μοναδική προϋπόθεση ήταν αυτός ο αναβάτης να ανακηρυχθεί Πρωταθλητής στο Ισπανικό πρωτάθλημα.

Με τρεις αγώνες να απομένουν, ο Quartararo - ο οποίος πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή στον τελευταίο αγώνα κι έγινε αυτός ο νεαρότερος νικητής του Ισπανικού πρωταθλήματος (κατηγορία Moto3) - απολαμβάνει ένα προβάδισμα 52 βαθμών από τον δεύτερο.

Η κυριαρχία του είναι σχεδόν απόλυτη φέτος, με έξι νίκες σε οχτώ αγώνες και δυο δεύτερες θέσεις, φαντάζει το απόλυτο φαβορί και για το φετινό τίτλο, που θα του δώσει και το εισιτήριο για την κατηγορία Moto3 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

Επόμενο άρθρο »

Guintoli: Παγκόσμιος Πρωταθλητής SBK!

« Προηγούμενο άρθρο

H MotoGAS RACING με νίκες & ρεκόρ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα