• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Barbera: Μας «δούλευε» η Kawasaki!
Τίποτα δεν έκαναν απ’ όσα μας υποσχέθηκαν!
Νέα 07/11/2014 - 17:07

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Hector Barbera κατά της Kawasaki, του κατασκευαστή ο οποίος - σύμφωνα με τον Ισπανό - είχε υποσχεθεί εργοστασιακή υποστήριξη στην Avintia φέτος, αλλά αθέτησε το λόγο του!

«Ο στόχος για φέτος ήταν να έρθουν στο Πρωτάθλημα μαζί μας, ως εργοστασιακή ομάδα», αποκάλυψε ο Barbera, η ομάδα του οποίου τα τελευταία τρία χρόνια (πρώτα ως CRT και φέτος ως OPEN) αγωνιζόταν με μοτοσυκλέτα βασισμένη στην Kawasaki ZX-10R.

«Όταν όμως ξεκίνησε η σεζόν δεν ήρθε κανείς από το εργοστάσιο, δεν είχαμε καμμία υποστήριξη! Η εξέλιξη από αγώνα σε αγώνα ήταν μηδαμινή και όλα προέρχονταν από την Akira - μια ανεξάρτητη εταιρεία - και όχι από την Kawasaki. Τότε καταλάβαμε ότι μας δούλευαν. Ειδικά εγώ. Διότι εγώ είμαι πάνω στη μοτοσυκλέτα μέσα στις πίστες. Αθέτησαν όλα όσα μας υποσχέθηκαν!».

«Για παράδειγμα, μας είχαν πει ότι θα είχαμε επίσημες αναρτήσεις της Showa, αλλά όταν ξεκίνησε η σεζόν είχαμε τις στάνταρ. Μας είπαν ότι ήταν προσωρινά για να ετοιμάσουμε τις μοτοσυκλέτες για τα τεστ, αλλά μείναμε μ’ αυτές όλη τη σεζόν».

Η «σωτηρία» για τον Hector Barbera ήρθε με τη μορφή της Ducati φέτος!

«Από τη Βαρκελώνη κι έπειτα, ψάχναμε να βρούμε μια διέξοδο. Είναι απίστευτο που η Ducati μας έδωσε αυτή την ευκαιρία! Ο Dall’Igna μ’ έχει δει να συμμετέχω στις μικρότερες κατηγορίες και το ότι μου έδωσε τη μοτοσυκλέτα, σημαίνει ότι πιστεύει στις δυνατότητές μας. Η άφιξη της Ducati άλλαξε τα πάντα προς το καλύτερο», πρόσθεσε!

Οι αριθμοί, σ’ αυτή την περίπτωση, λένε όλη την αλήθεια! Ο Barbera είχε μόλις δυο βαθμούς όλη τη σεζόν με τη μοτοσυκλέτα της Avintia, ενώ με τη Ducati έχει καταφέρει να πάρει 19 βαθμούς, συμπεριλαμβανομένης και της 5ης θέσης στην Αυστραλία, που είναι ρεκόρ καριέρας για τον Ισπανό!

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto2 ΕΔ2: Zarco και πάλι!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia ΕΔ2: Διπλό Παρασκευής για Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα