• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με το δεξί οι Έλληνες στο MotoGP
O Αντώνης Κωνσταντίνου κοντά στους Riders for Health
Νέα 10/11/2014 - 17:46

H νέα ομάδα του MotoGP για το 2015 λέγεται CWM LCR Honda και ο CEO της CWM FX είναι ο Αντώνης Κωνσταντίνου που την Κυριακή αμέσως μετά την απονομή του τελευταίου Αγώνα της χρονιάς, μπήκε και επίσημα στο χώρο του MotoGP με μια κίνηση που έδειξε ήθος και στυλ! Παρέδωσε λοιπόν μαζί με τον Lucio Cecchinello στον CEO της DORNA Carmelo Ezpeleta μια επιταγή ύψους 255,000€ προς την οργάνωση “Riders for Health”, που είναι μια διεθνής οργάνωση που φροντίζει για τις μετακινήσεις των γιατρών στις χώρες γύρω από την Σαχάρα. Κυρίως μοτοσυκλέτες χρησιμοποιούν οι γιατροί στις περιοχές αυτές ώστε να φθάνουν γρήγορα στα χωριά που έχουν την ανάγκη τους. 

Ο Κωνσταντίνου διευκρίνισε ότι μέρος των χρημάτων θα ενισχύσει την προσπάθεια της οργάνωσης να αντιμετωπίσει τον καρκίνο που εμφανίζεται πια σε όλο και μικρότερες ηλικίες. Μια συγκινητική στιγμή για την οργάνωση, που στο πρόσωπο του Έλληνα που μπαίνει στο MotoGP βλέπει ένα σπουδαίο “βοηθό” στις προσπάθειές της.

Για εμάς είναι ένα πολύ θετικό βήμα που δείχνει ότι οι Έλληνες μπαίνουν με το δεξί στο συναρπαστικότερο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia1: Οι τελικοί χρόνοι

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test: Οι χρόνοι στις 17:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα