• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Σαν να κάνεις sex!
Με τα παντελόνια πάνω!
Νέα 13/11/2014 - 14:50

Απολαυστικός για μια ακόμη φορά ο Jack Miller, δήλωσε χτες ότι η μοτοσυκλέτα MotoGP είναι σαν να κάνεις sex με τα παντελόνια πάνω!

Ο Αυστραλός rookie έκανε πάρα πολλούς γύρους στο στεγνό τόσο την Δευτέρα (πάνω από 70), όσο και χτες (61) για να τερματίσει στην 25η θέση των συνδυασμένων αποτελέσματων.

«Ακουμπάω τους αγκώνες μου κάτω, πιο πολύ από ποτέ άλλοτε και σε σημεία που δεν θα το περίμενα! Θα ήθελα να δω μερικές φωτογραφίες - ειδικά από τη στροφή 3 - καθώς είναι μια από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες. Είναι σαν να κάνεις sex φορώντας παντελόνι!» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Miller.

Ο 19χρονος δεν είχε τα ηλεκτρονικά βοηθήματα ενεργοποιημένα ούτε και την τελευταία ημέρα των δοκιμών, σε μια προσπάθεια της ομάδας του να συνηθίσει την έξτρα δύναμη της νέας του μοτοσυκλέτας.

«Σήμερα (σ.σ. χτες) ήταν παραγωγική ημέρα και βελτιωθήκαμε ακόμα περισσότερο. Κάθε φορά νοιώθω και πιο άνετα και άρχισα να χρησιμοποιώ τον πίσω τροχό για να στρίβω, κάτι πολύ διασκεδαστικό! Το διασκεδάζω πολύ, είναι σαν όνειρο!» υπογράμμισε ο Miller, που και χτες είχε στη διάθεσή του την RC1000V και όχι την καινούργια RS της Honda.

«Πραγματικά δεν είμαι τόσο μακριά. Τα πάω καλύτερα απ’ ότι περίμενα! Δεν έχω χρησιμοποιήσει το traction ή το wheelie control, από την πρώτη στιγμή που ανέβηκα στη μοτοσυκλέτα. Τους ζήτησα να ενεργοποιήσουν το wheelie, αλλά μου έλεγαν ότι πρέπει να συνεχίσω να μαθαίνω. Έχεις πολύ δρόμο, μου είπαν, μέχρι να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τα βοηθήματα».

«Μαθαίνουμε και ήμασταν πιο δυνατοί. Δούλεψα στο πως να βγάζω τη μοτοσυκλέτα από τη στροφή με χαμηλό κέντρο βάρους, ώστε να μην κάνει πολύ σούζα, ακόμα και με τη δύναμη που είχαμε στο τεστ. Ο Marc νομίζω έκανε 330χλμ/ώρα, ενώ εγώ δεν πρέπει να πέρασα τα 310χλμ/ώρα».

Τους περισσότερους γύρους στην πίστα τους έκανε μόνος του, καθώς συνήθιζε το πιο σκληρό μπροστινό της Bridgestone, αλλά πήρε κι ένα σημαντικό μάθημα ακολουθώντας για λίγο τον Marc Marquez.

«Ένοιωθα καλύτερα με το πιο σκληρό ελαστικό μπροστά και οδήγησα χωρίς προβλήματα (σ.σ. αντίθετα είχε πολλά προβλήματα την Δευτέρα μ’ αυτό). Πρέπει όμως να βρούμε το όριο. Ακολούθησα τον Marc για δυο στροφές και η πίεση που έβαζε στο μπροστινό στις στροφές, μου έδωσε μια πολύ καλή ιδέα του τι μπορεί να αντέξει αυτό το ελαστικό».

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ήμασταν τρία δέκατα πίσω από τονLaverty και τον Baz,που προέρχονται από τα SBK και οδηγούν μοτοσυκλέτες 160 κιλών συνέχεια. Δεν ήμασταν μακριά και από αυτούς που είχαν τη μοτοσυκλέτα. Ούτε έχουμε πέσει με τη μοτοσυκλέτα ακόμα!»

Παραδοσιακά η Honda κάνει ιδιωτικές δοκιμές για τους rookies αναβάτες της και σ’ αυτό το τεστ θα πάρει μέρος ο Jack Miller στα τέλη του μήνα. Εκεί θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τα ηλεκτρονικά.

«Πλησιάζουμε στο σημείο που θα πρέπει να τα χρησιμοποιούμε, αλλά μαθαίνουμε σιγά-σιγά. Έχουμε πολλά τεστ μπροστά μας και είμαι τυχερός που η Honda δεν πιέζει. Θέλουν να μάθουμε πρώτα και τους ευχαριστώ γι’ αυτό και για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Θα προσπαθήσω να προπονηθώ σκληρά μέχρι τη Μαλαισία για να είμαι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση».

Ο Miller μάλιστα, επιβεβαίωσε ότι θα μπει στο χειρουργείο κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής, για να βγάλει κάτι βίδες από τον ώμο του.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Ναι μεν, αλλά...

« Προηγούμενο άρθρο

Επιφυλακτικός ο Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα