• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το Tissot T-Race Nicky Hayden Limited Edition 2013!
Τα χαρακτηριστικά του ρολογιού της κλήρωσής μας!
Νέα Αγοράς 23/11/2014 - 11:34

Tissot T-Race Nicky Hayden Limited Edition 2013 

  Ανάφλεξη με πάθος

 

Για να αποτίσει φόρο τιμής στον πρεσβευτή της, η Tissot θέλησε να δημιουργήσει ένα μοντέλο το οποίο να προβάλλει τις ικανότητες αυτού του μοναδικού αθλητή. Το πάθος του Nicky Hayden, ως παγκόσμιου πρωταθλητή του MotoGPTM του 2006, προβάλλεται μέσα από το έντονο κόκκινο χρώμα του ρολογιού, το οποίο ταυτίζεται και με τα χρώματα της ομάδας του. Η απόλυτη δυναμική του όμως βρίσκεται στην εντυπωσιακή αφοσίωση του αθλητή, στην επιθυμία του να κερδίζει, και να φτάνει τα αστέρια, που είναι άλλωστε και το έμβλημα του, και τα οποία ντύνουν το επάνω μέρος του καντράν, στις 12 η ώρα.

Ο δυναμισμός του προβάλλεται όμως και μέσα από τις λευκές λωρίδες οι οποίες διατρέχουν με εντυπωσιακό τρόπο το λουράκι. Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, το μοντέλο αυτό είναι ένας αληθινός νικητής.

 

Ανάψτε τα αστέρια

Το λευκό καντράν δίνει έναν σπορ χαρακτήρα και μια λαμπερή εμφάνιση στο ρολόι. Επιπλέον, οι ιδιότητες του Super-LumiNova® στο αστέρι που κοσμεί το καντράν, καθώς και στις ενδείξεις του 6 και του 9, που αντιπροσωπεύουν τον αγωνιστικό αριθμό του Nicky Hayden, λάμπουν δυνατά την κατάλληλη στιγμή. Έτσι, θα μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε την ώρα, όσο σκοτεινή κι αν είναι η νύχτα, ακόμα και χάρη στους λεπτοδείκτες και τους ωροδείκτες που φωσφορίζουν.

Σαν ένα απόλυτα συλλεκτικό κομμάτι, αυτό το ρολόι συνοδεύεται από το λογότυπο του Nicky Hayden στο καπάκι, ενώ κυκλοφορεί με ένα μοναδικό κράνος το οποίο είναι τόσο στιλάτο όσο και το ίδιο το μοντέλο, ανακαλώντας όλα εκείνα τα στοιχεία που αναδεικνύουν την ομορφιά του Tissot T-Race Nicky Hayden Limited Edition 2013.

 

Χαρακτηριστικά

• Ελβετική κατασκευή

• Quartz μηχανισμός

• Ατσάλινη κάσα 316L με μαύρη PVD επίστρωση και γυάλινο καπάκι με εκτύπωση

• Αντιχαρακτικό κρύσταλλο σαπφείρου

• Αδιάβροχο σε πίεση έως 10 bar (100 m / 330 ft)

• Λουράκι από σιλικόνη με αναδιπλούμενο κούμπωμα και πιεζόμενα κουμπιά

• Περιορισμένης κυκλοφορίας 4999 τεμαχίων

• Κουτί παρουσίασης Nicky Hayden

 

Για την επωνυμία Tissot,

"Ο χρόνος σας μετράει" πραγματικά, σύμφωνα με τη φιλοσοφία της διαφημιστικής μας εκστρατείας. Αυτή η φιλοσοφία είναι η ταυτότητά μας - αποτελεί ένδειξη της επιδίωξής μας να μετράμε τόσο τη σημασία της τεχνολογίας όσο και τις αισθητικές προσταγές της κάθε εποχής. Η Tissot αναπτύσσει τις δραστηριότητές της και την κλασσική πρωτοπορία της από το 1853. Από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα, στις εγκαταστάσεις της Tissot στην οροσειρά Ζουρά στην Ελβετία, η τεχνογνωσία και η ακρίβεια έχουν μετουσιωθεί σε κομψά προϊόντα ωρολογοποιίας, τα οποία είναι σήμερα διαθέσιμα σε περισσότερες από 160 χώρες στον κόσμο.

Τα ιδιαίτερα υλικά, η προηγμένη πρακτικότητα και η προσεγμένη σχεδίαση συνδυάζονται δημιουργώντας προϊόντα πολυτελή όσο και προσιτά. Η Tissot είναι μέλος της Swatch Group, του μεγαλύτερου κατασκευαστή και προμηθευτή Ελβετικών ρολογιών στον κόσμο, ο οποίος παράλληλα αποτελεί βασικό προμηθευτή και συνεργάτη των FIM Superbike, FIBA, AFL, , RBS 6 Nations Rugby, MotoGP και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας, Ξιφομαχίας και Χόκεϊ επί πάγου.

Χάρη στις πρωτοπορίες της στον τομέα της επικοινωνίας και στα ίδια τα προϊόντα της, η Tissot αποδεικνύει περίτρανα την ταυτότητά της: "Κλασσική πρωτοπορία".

www.tissot.ch

 

Επόμενο άρθρο »

Πλημμύρισε εργοστάσιο της MV Agusta!

« Προηγούμενο άρθρο

Το φινάλε της Formula 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα