• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Jerez Test
Rea την 1η ημέρα, Lowes τη δεύτερη!
Νέα 26/11/2014 - 15:06

Αυτή την εβδομάδα διεξάγονται αρκετά ιδιωτικά τεστ των ομάδων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των SBK, ένα από τα οποία ολοκληρώθηκε χτες στην πίστα της Jerez.

Την πρώτη ημέρα η δράση ήταν περιορισμένη εξαιτίας της ολονύχτιας βροχής που είχε αφήσει βρεγμένη την πίστα, ενώ και το απόγευμα μια μικρή καταιγίδα έκλεισε τους αναβάτες στα γκαράζ τους.

Ο JonathanRea ήταν ο καλύτερος σε αυτές τις συνθήκες, πάνω στην Kawasaki του, γράφοντας 1:44,643. Αρκετοί ήταν οι οδηγοί που μπήκαν στην πίστα αλλά χωρίς τα transponders τους και δεν παρέθεσαν επίσημους χρόνους.

Ο Alex Lowes ήταν δεύτερος, με τη διαφορά του από τον Rea να φτάνει τα οχτώ δέκατα, αν και τα περισσότερα βλέμματα ήταν στραμμένα στον νέο του ομόσταυλο, τον Randy de Puniet. Περισσότερα για τους πρώτους γύρους του Γάλλου με την καινούργια του μοτοσυκλέτα, εδώ.

Ο Michael van der Mark ήταν τρίτος, ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στην Honda του, μπροστά από τον Tom Sykes. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Sylvain Guintoli έκανε λίγους γύρους στην πίστα, με το #1 στη CBR1000RR της PATA Honda!

Τη δεύτερη ημέρα τα ηνία ανέλαβε ο Alex Lowes με την πίστα να είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση. Ο χρόνος του ήταν στο 1:40,730 μόλις πέντε δέκατα δηλαδή πάνω από το χρόνο που είχε χαρίσει στον Loris Baz την pole position στο Γύρο του Σεπτεμβρίου. Ο Sykes ανέβηκε στη δεύτερη θέση, με διαφορά ένα μόλις δέκατο από την κορυφή, ενώ αυτός που εντυπωσίασε ήταν ο Leon Haslam που πήρε την τρίτη θέση πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα (Aprilia).

Μετά από 76 γύρους που έκανε, ο Jonathan Rea πήρε την τέταρτη θέση μπροστά από τον Michel Fabrizio που με την εμφάνισή του - έκανε τον 5ο χρόνο - αύξησε τις ελπίδες του να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στο γκαράζ της Red Devils Roma.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Sylvain Guintoli έγραψε τον έκτο χρόνο, από αυτούς που έδωσαν χρόνους στη δημοσιότητα, ενώ οι νεοφερμένοι στο Πρωτάθλημα, Van Der Mark και De Puniet πήραν την έβδομη και όγδοη θέση αντίστοιχα, 1,9δ και 2,2δ από την κορυφή.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Τα τεστ συνεχίζονται στη Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

P.Simoncelli: Θέλω την εικόνα του Marco στο Παγκόσμιο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα