• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προσωπικό ρεκόρ ο Dovizioso στη Jerez!
Αν και άτυπο, σκόρπισε χαμόγελα στο γκαράζ του Ιταλού
Νέα 29/11/2014 - 14:13

Ολοκληρώθηκε το τεστ της Ducati στην πίστα της Jerez, με τον Andrea Dovizioso να κάνει χρόνο κάτω από το 1:39,222 που είχε πετύχει στις κατατακτήριες στην Ισπανική πίστα, στις αρχές Μαΐου.

Ο Ιταλός συνέχισε να δουλεύει πάνω στην GP14,2 και κυρίως στα ηλεκτρονικά και στο στήσιμο, ώστε να μαζευτούν ακόμα περισσότερα δεδομένα για την πιο άρτια προετοιμασία της νέας μοτοσυκλέτας, της GP15, που αναμένεται να παρουσιαστεί στη Μαλαισία στις αρχές της νέας χρονιάς.

«Δοκιμάσαμε διάφορες ρυθμίσεις στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας, ώστε να πάρουμε ακριβή δεδομένα για τη μοτοσυκλέτα της νέας σεζόν», εξήγησε ο Andrea Dovizioso, ο οποίος πέτυχε τον καλύτερο χρόνο του τεστ, με 1:38,9 που θα του έδινε την πέμπτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές της Jerez.

«Κάναμε καλή δουλειά στο στεγνό, με πολλούς γύρους και τα πάντα πήγαν καλά. Έκανα καλό χρόνο, προσωπικό ρεκόρ στη Jerez, κάτι που με ευχαριστεί αν και δεν δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στους χρόνους, μιας κι έλειπαν πολλοί από τους αντιπάλους μας».

«Πάνω απ’ όλα ήμασταν γρήγοροι με τα φθαρμένα μαλακά και σκληρά ελαστικά και αυτό αποτελεί ακόμα μια επιβεβαίωση ότι έχουμε βελτιωθεί από τα μέσα της σεζόν και τα πήγαμε καλύτερα απ’ ότι την ημέρα του αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Υπήρχαν στιγμές που ένοιωθα άβολα!

« Προηγούμενο άρθρο

Aprilia: Ντεμπούτο για το νέο V4

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα