• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Θα παλέψω με τον Marquez το ’15!
Τώρα χαλαρώνουμε, αλλά στη συνέχεια θα προπονηθώ σκληρά
Νέα 02/12/2014 - 10:54

Μπορεί το 2014 να ολοκλήρωσε - για πρώτη φορά στην καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία (πλην της πρώτης του σεζόν το 2008) - εκτός των δυο πρώτων θέσεων της βαθμολογίας, ωστόσο ο Jorge Lorenzo είναι αποφασισμένος κι αισιόδοξος ότι μπορεί να παλέψει στα ίσα τον Marquez και τη Honda του το 2015!

Τα πράγματα ξεκίνησαν πολύ άσχημα από τα πρώτα χειμερινά τεστ του 2014, όταν ο Lorenzo δεν μπορούσε με τίποτα να κάνει τα νέα ελαστικά της Bridgestone να συνεργαστούν με την Μ1 του. Στη συνέχεια έκανε και μερικά κρίσιμα λάθη, χάνοντας από νωρίς την επαφή του με την πρώτη θέση στη βαθμολογία.

Ακόμα ένα μειονέκτημα για τον Lorenzo ήταν η κάτω του μετρίου φυσική του κατάσταση, εξαιτίας των επεμβάσεων που έκανε το χειμώνα πριν την έναρξη της σεζόν 2014, που δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί για να είναι 100% στο επερχόμενο Πρωτάθλημα.

«Είμαι τώρα στο 70% στην ένταση προπόνησής μου», έλεγε κατά τη διάρκεια δείπνου που παρέθεσε στο Fan Club του στη Βαρκελώνη, την περασμένη Κυριακή το βράδυ. «Από τον Γενάρη θα είμαι στο 100% ώστε να είμαι καλύτερος στην αρχή της σεζόν. Θέλω πρώτα να χαλαρώσω και στη συνέχεια να προπονηθώ σκληρά».

«Όταν είσαι ήδη Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο MotoGP, θέλεις να το επαναλάβεις. Η δεύτερη θέση είναι καλή, όπως και η τρίτη, αλλά προφανώς και είμαστε εδώ για να κερδίζουμε. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, διότι ο Marquez και η Honda αποτελούν ένα πολύ δυνατό δίδυμο».

«Πιστεύω όμως ότι αν καταφέρουμε και συνδυάσουμε τις δυνάμεις μας - αν η Yamaha είναι καλή και είμαι κι εγώ δυνατός, τόσο από πνευματικής όσο και από φυσικής κατάστασης - τότε ναι, νομίζω ότι μπορούμε να παλέψουμε μαζί τους».

Ο Ισπανός ήταν πολύ χαρούμενος που πέρασε χρόνο πλάι σε μερικούς από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

«Το 2009 ήταν η πρώτη φορά και φέτος, μετά από μια τόσο δύσκολη σεζόν, είναι εξαιρετικά ευχάριστο που είμαι περιτριγυρισμένος από τόσους ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο, για το 6ο Δείπνο με το Fan Club. Είναι εδώ 40 άτομα από την Ιταλία, προφανώς πάρα πολλοί από την Ισπανία, αλλά και από την Ιαπωνία, την Πολωνία, την Γερμανία και την Αγγλία».

Εδώ να σημειώσουμε ότι από το 2010 μέχρι και σήμερα, οι τέσσερεις από τους πέντε Τίτλους έχουν πάει στα χέρια είτε του Jorge Lorenzo, είτε του Marc Marquez! Εξαίρεση αποτελεί το 2011, όταν Παγκόσμιος Πρωταθλητής στέφθηκε ο Casey Stoner.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP 2016: Κοντά στην οριστική συμφωνία

« Προηγούμενο άρθρο

«Αμήχανος» ο Melandri

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα