• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Με μοτέρ Honda ως το 2018!
Συνεχίζει τη διάθεση των κινητήρων της στη μεσαία κατηγορία
Νέα 03/12/2014 - 13:04

Από το 2010, όταν και η μεσαία κατηγορία μετονομάστηκε σε Moto2, ο κινητήρας που χρησιμοποιούν οι μοτοσυκλέτες είναι βασισμένος στη CBR 600 της Honda.

Οι στόχοι της νέας κατηγορίας είναι να πέσει το βάρος στην εξέλιξη του πλαισίου και κυρίως, να αναπτυχθεί το ταλέντο του κάθε αναβάτη μεμονωμένα, ώστε να προετοιμαστούν για τη μεγάλη πρόκληση που ακούει στο όνομα: MotoGP!

Από το 2013, η ExternPro (μέλος της Parque Tecnólogico de MotorLand Aragon) είναι η εταιρεία υπεύθυνη για την αξιοπιστία και τη συντήρηση των κινητήρων της κατηγορίας, μια συμφωνία που πλέον επεκτείνεται ως το τέλος 2018.

«Η Moto2 κρίνεται επιτυχημένη από την αρχή και γίνεται ολοένα και καλύτερη. Η Honda ήταν ο προμηθευτής κινητήρων από τον πρώτο αγώνα το 2010 και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσουμε τη συνεργασία για τα επόμενα τρία χρόνια», σχολίασε ο Carmelo Ezpeleta, CEO της Dorna Sport.

«Η Honda δεν είναι μόνο μια εξαιρετική προσθήκη στο paddock, αλλά και από τεχνολογικής πλευράς είναι ένας αξιόπιστους εταίρος, εξαιρετικά σημαντικός στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Θέλω επίσης να τονίσω την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει η ExternPro και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και για τα επόμενα τρία χρόνια».

Από την πλευρά του, ο Shuhei Nakamoto - Αντιπρόεδρος του HRC - πρόσθεσε: «Η Moto2 συνεχίζει να προετοιμάζει τους αναβάτες για τη μεγάλη κατηγορία και η Honda είναι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσει την υποστήριξή της στην κατηγορία για τα επόμενα τρία χρόνια. Μαζί με την ExternPro και την Dorna, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να παρέχουμε τον καλύτερο εξοπλισμό για την κατηγορία».

Επόμενο άρθρο »

Ο Πρόεδρος της Repsol συγχαίρει τους Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Απίστευτος Rossi στη Monza!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα