• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aspar: Στην κορυφή με τη Mahindra!
Αυτή η συνεργασία θα μας φέρει στην κορυφή!
Νέα 08/12/2014 - 11:46

Ο Jorge Martinez Aspar είναι αποφασισμένος να γράψει ιστορία στη μικρή κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, φέρνοντας τη Mahindra στην κορυφή!

 

Μετά από τέσσερεις σεζόν που αγωνιζόταν με τη δική της εργοστασιακή ομάδα στη μικρότερη κατηγορία του Πρωταθλήματος, προμηθεύοντας παράλληλα με μοτοσυκλέτες ένα ολοένα και αυξανόμενο αριθμό πελατών, η Mahindra θα εστιάσει τις προσπάθειές της αποκλειστικά στην εξέλιξη της δικής της MP30 για το 2015.

 

Επιπρόσθετα, από τη νέα σεζόν το εργοστάσιο θα ξεκινήσει μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία με τη πολυνίκη ομάδα του Aspar στην κατηγορία, η οποία θα γίνει η εργοστασιακή ομάδα της Mahindra στη Moto3 to 2015.

 

Φέτος ήταν η καλύτερη χρονιά του κατασκευαστή, μιας και πήρε τρία βάθρα, ωστόσο στην τελική κατάταξη, οι καλύτεροί τoy αναβάτες - Miguel Oliveira και Brad Binder - ήταν στη δέκατη κι ενδέκατη θέση, σε μια κατηγορία που κυριάρχησαν οι Honda και οι KTM.

 

«Θεωρώ ότι αυτή η συνεργασία θα είναι επιτυχημένη και για τις δυο πλευρές, διότι από τεχνικής πλευράς είμαστε μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που έχουμε βγάλει μεγάλους Πρωταθλητές και τώρα η Mahindra έρχεται μαζί μας για να χρησιμοποιήσει αυτή την εμπειρία μέσα στις πίστες», σχολίασε ο Aspar.

 

«Θέλουν να κάνουν μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα κι εμείς θα τους βοηθήσουμε με τη τεχνογνωσία και τους αναβάτες μας. Το πιο σημαντικό είναι η ισχύς εν τη ενώσει. Όπως προείπα είμαστε μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία τόσο στην προπόνηση οδηγών, όσο και στη μεθοδολογία εργασίας τόσο μέσα στα GP όσο κι εκτός».

 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος κι έχω μεγάλες ελπίδες γι’ αυτό το project που μας κάνει ένα με τη Mahindra. Από τώρα και μέχρι τα τέλη του Φλεβάρη θα ολοκληρωθεί η σχεδίαση της νέας μοτοσυκλέτας και σ’ αυτό ακριβώς το διάστημα θα πρέπει να πάρουμε το μέγιστο απ’ όλα τα μέρη της μοτοσυκλέτας. Το να είσαι εργοστασιακή ομάδα, σημαίνει ότι έχεις μια τέτοια υποδομή πίσω σου, που σου επιτρέπει να εξελίξεις τη μοτοσυκλέτα μέσω των αιτημάτων και της πληροφόρησης από τους αναβάτες».

 

«Θέλουμε να δείξουμε στη Mahindra ότι είμαστε μια ομάδα νικητών και είμαι σίγουρος ότι κι αυτοί θέλουν το ίδιο πράγμα: αυτή η συνεργασία να φτάσει στην κορυφή! Έχουμε δουλειά μπροστά μας, αλλά βαδίζουμε προς τη σωστή κατεύθυνση».

 

Ο Aspar αγωνιζόταν φέτος και στις τρεις κατηγορίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ωστόσο για το 2015 σταματά την ομάδα του στη Moto2. Τη νέα σεζόν, οι αναβάτες του στη μικρή κατηγορία θα είναι ο Juanfran Guevara και οι νεοαποκτηθέντες Jorge Martin και Francesco Bagnaia.

 

Επόμενο άρθρο »

Πανηγυρίζοντας μια ένδοξη χρονιά!

« Προηγούμενο άρθρο

SIC Supermoto 2014

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα