• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διαβάστε στο MOTOGP WORLD #58
EICMA και Marco Simoncelli στο εξώφυλλο!
MOTOGP WORLD 08/12/2014 - 09:28

Σήμερα, 09/12/2014, κυκλοφορεί το τεύχος #58 του περιοδικού MOTOGP WORLD, ένα τεύχος με το σημαδιακό αριθμό 58, το αγωνιστικό νούμερο του Marco Simoncelli, για τον οποίο φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το σχετικό αφιέρωμά μας.

Κεντρικό θέμα στην ύλη του περιοδικού κατέχει η Έκθεση EICMA 2014 στο Μιλάνο, η μεγαλύτερη Έκθεση μοτοσυκλέτας που φέτος μάλιστα, γιόρτασε τα 100 χρόνια παρουσίας της. Στο πλούσιο αφιέρωμά μας (22 σελίδες) ξεχωρίζει η ιδιαίτερη αναφορά στην αγωνιστική ρέπλικα της RC213V που έκλεψε την παράσταση, ενώ υπάρχει εκτενής αναφορά και για τις R1/Μ.

Επιπλέον μπορείτε να διαβάσετε τις αναλύσεις για τον αγώνα της Valencia, τον τελευταίο της φετινής σεζόν, αλλά και τα αρχικά συμπεράσματα που βγήκαν από το πρώτο τεστ της καινούργιας σεζόν, 2015, στην ομώνυμη πίστα.

Στα SBK ο Guintoli έκανε την ολική ανατροπή στο Πρωτάθλημα και πήρε τον Τίτλο από τον Sykes, ενώ η αγωνιστική ύλη συμπληρώνεται από το ρεπορτάζ για τους δυο τελευταίους αγώνες της χρονιάς για το Ελληνικό Πρωτάθλημα, ένα αφιέρωμα στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές σε Moto2 και Moto3 και στην κατατοπιστική ανάλυση του Θανάση Ευσταθίου για τη μάχη ανάμεσα σε Luthi και Rabat στη Valencia.

Τέλος, πέρα από τη φωτογράφιση των gadgets με paddock girl την καλλίγραμμη Νικολέτα, έχουμε και δυο πραγματικά πολύ ωραία άρθρα του Mat Oxley. Στο πρώτο προειδοποιεί ότι ο νούμερο 1 κανόνας στους αγώνες είναι να μην κάνεις τη Honda να τρελαθεί, ενώ στο δεύτερο θα διαβάσετε γιατί όλοι θέλουν να γίνουν σαν τον Marquez!

MOTOGP WORLD, το περιοδικό που μας φέρνει πιο κοντά στο paddock του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, κυκλοφορεί από σήμερα και για τους επόμενους δυο μήνες στα περίπτερα όλης της χώρας!  Με την αγορά του τεύχους, έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε κι ένα συλλεκτικό ρολόι T-Race Nicky Hayden Limited Edition 2014! Περισσότερες πληροφορίες στις σελίδες του περιοδικού! Μην το χάσετε!

Επόμενο άρθρο »

To MOTOGP WORLD στο ΙSSUU

« Προηγούμενο άρθρο

Κυκλοφορεί το #57 του MOTOGP WORLD!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα