• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Superprestigio 2014: Νίκη για Marquez!
Έκλεισε με μια ακόμη επιτυχία τη χρονιά
Νέα 15/12/2014 - 10:20

Ο Marc Marquez έκλεισε με μια ακόμη επιτυχία τη φετινή του καταπληκτική σεζόν, επικρατώντας στο φετινό Superprestigio 2014 το Σάββατο βράδυ. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ξεπέρασε το εμπόδιο του Jared Mees (Πρωταθλητής AMA) με τον Kenny Noyes να φιγουράρει στην τρίτη θέση.

Στον αγώνα συμμετείχαν πολλοί αστέρες των δυο τροχών, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ είχαμε 10 Παγκόσμιους Πρωταθλητές από διάφορα Πρωταθλήματα, οι οποίοι ανταγωνίστηκαν στην κατηγορία Superprestigio, στην Open και - για τους εκκολαπτόμενους Πρωταθλητές - στην Junior.

Στη Superfinal έφτασαν οι 12 καλύτεροι αναβάτες από τη Superprestigio και την Open, που διαγωνίστηκαν σε 12 γύρους στο Palau Sant Jordiτης Βαρκελώνης.

Στην πρώτη στροφή του αγώνα είχαμε μια πολλαπλή σύγκρουση με τον Thomas Chareyre να πέφτει κάτω, ενώ στο περιστατικό ενεπλάκη και ο Marc Marquez, με τον Kenny Noyes να αρπάζει την ευκαιρία και να περνά πρώτος.

Προς το τέλος του αγώνα, ο Αμερικανός - ο οποίος ζει εδώ και αρκετά χρόνια στη Βαρκελώνη - έχασε την πρωτοπορία τόσο από τον Marc Marquez, όσο και από τον Jared Mees, με τους δυο τελευταίους να έχουν μια πάρα πολύ διασκεδαστική μάχη.

Προς τέρψιν τον Καταλανών στις εξέδρες, ήταν ο Marc Marquez αυτός που κατάφερε στο τέλος να επικρατήσει του αντιπάλου του για μόλις 0,298δ, με τον Mees να έρχεται δεύτερος, μπροστά από τον Kenny Noyes.

Πιο πίσω ακολούθησαν οι Ισπανοί Gerald Bailo και Dani Ribalta, μαζί με τον Βρετανό Oliver Brindley και τον συμπατριώτη του - και γνωστό μας από το MotoGP - Bradley Smith. Ο Chareyre επανήλθε στον αγώνα και κατάφερε να τερματίσει στην όγδοη θέση.

Ο περσινός νικητής του Superprestigio και Πρωταθλητής AMA του 2013, Brad Baker, στάθηκε άτυχος φέτος καθώς δεν κατάφερε να πάρει μέρος στον τελικό, έχοντας εξαρθρώσει τον αριστερό του ώμο νωρίτερα.

Στον αγώνα συμμετείχαν και οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές της Moto2 και Moto3, Tito Rabat και Alex Marquez αντίστοιχα, ενώ το ντεμπούτο του στο Superprestigio έκανε ο Scott Redding.

Επόμενο άρθρο »

Gulf 12 Hours: Νίκη στην Gentleman Class για Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Oxley: Χαιρετίστε τον Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα