• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Honda προς Marquez: Σε παρακολουθούμε!
Το μήνυμα της Honda πριν τον τελικό στο Superprestigio
Νέα 15/12/2014 - 14:18

Ο Marc Marquez αποκάλυψε ότι το πρωί του Σαββάτου, πριν τον αγώνα του Superfinal στη Βαρκελώνη, ένα μήνυμα από τα αφεντικά της Honda τον έκανε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να υπερνικήσει το εμπόδιο του Jared Mees, μπροστά σ’ ένα εκστασιασμένο πλήθος Καταλανών.

«Φυσικά και θέλεις να βελτιώνεσαι συνεχώς», σχολίασε ο Ισπανός που πέρυσι είχε χάσει από τον Brad Baker. «Βελτιωθήκαμε φέτος με τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας. Πέρυσι έπαιζα με τις ρυθμίσεις και νόμιζα ότι είχα κάτι καλό, αλλά μετά είδα ότι ο Brad είχε διαφορετικό τρόπο που οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα».

«Φέτος το κάναμε σαν να ήταν τεστ στο MotoGP. Δοκιμάσαμε πολλά, αλλάξαμε την ταχύτητα και παίξαμε με το set-up. Θέλω να ευχαριστήσω και την Team Marti που μου έστειλαν ένα μοτέρ της Honda. Σήμερα το πρωί, όταν ξύπνησα, είδα ένα μήνυμα από τη Honda: Περιμένουμε να δούμε τον αγώνα. Σε παρακολουθούμε!».

Πέρα από τους υψηλά ιστάμενους στη Honda, 9.000 ένθερμοι οπαδοί έδωσαν το παρόν στη Βαρκελώνη, με τον Marquez να είναι εύλογα ικανοποιημένος με την αυξανόμενη δημοτικότητά του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί φέτος αυξήθηκαν οι συμμετοχές, αλλά και οι θεατές... το στάδιο ήταν σχεδόν γεμάτο! Πριν τον Supefinal ήμουν πολύ νευρικός και ήξερα ότι ο Jared ήταν πολύ γρήγορος. Ελπίζω να το επαναλάβουμε και του χρόνου».

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Superprestigio 2014

« Προηγούμενο άρθρο

Gulf 12 Hours: Νίκη στην Gentleman Class για Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα