• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Η ανάρρωση συνεχίζεται!
Ο Αμερικανός μιλά για την πρόοδο του δεξιού του καρπού
Νέα 18/12/2014 - 12:16

Ο Nicky Hayden δηλώνει ικανοποιημένος με την ανάρρωση του καρπού του δεξιού του χεριού.

Ο Αμερικανός αναβάτης αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με τον τραυματισμένο του καρπό - σε μια πολλαπλή πτώση στο Γύρο της Valencia το 2011 - αλλά μόλις φέτος το καλοκαίρι αποφάσισε να μπει στο χειρουργείο, συνειδητοποιώντας ότι δεν θα μπορούσε να ολοκληρώσει τη σεζόν.

Μετά την επέμβαση, ο Nicky Hayden έμεινε εκτός δράσης τόσο από τον εντός έδρας αγώνα για τον ίδιο, στην Indianapolis, όσο και από τους Αγώνες σε Brno, Silverstone και Misano.

Ο Hayden επέστρεψε στην Aragon και κατάφερε να βρεθεί σε θέσεις που έδιναν βαθμούς στους τέσσερεις από τους πέντε τελευταίους αγώνες της σεζόν, καθώς παράλληλα αποκτούσε και πάλι σταδιακά τη δύναμη και τη κινητικότητα στο τραυματισμένο του χέρι.

«Νοιώθω καλά κάθε ημέρα. Δεν ήταν εύκολο να βρεθώ και πάλι πάνω σε μοτοσυκλέτα, ειδικά μετά το είδος της επέμβασης που έκανα. Ήταν πολύ σοβαρή. Μου αφαίρεσαν τρία κόκκαλα. Ανταπεξήλθα στον πόνο και οδήγησα και πάλι, αν και δεν ήμουν στο επιθυμητό επίπεδο».

«Τώρα, που η σεζόν έχει τελειώσει, συνεχίζω την ανάρρωση. Κάνω ενέσεις πλάσματος, πλούσιες σε αιμοπετάλια. Το ξεκουράζω, αλλά κάνω και πολλή δουλειά με τον φυσιοθεραπευτή», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Διαγωνισμός Bridgestone!

« Προηγούμενο άρθρο

Χορηγοί και MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα