• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το επίσημο Fan Club του Marquez
Εγκαίνια για τα νέα κεντρικά γραφεία στην Cervera
Νέα 20/12/2014 - 14:41

Το επίσημο Fan Club του Marc Marquez έκανε εγκαίνια στα κεντρικά του γραφεία στη γενέτειρα του τέσσερεις φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, στην πόλη της Cervera στην Ισπανία.

Το Club είχε ανοίξει το 2010 - χρονιά κατά την οποία πανηγύρισε τον πρώτο του Παγκόσμιο Τίτλο στα 125cc - και αρχικά βρισκόταν σ’ ένα εστιατορίο ξονοδοχείου 200 μέτρα από το σπίτι του Ισπανού άσου.

Μέσα στον πρώτο χρόνο αριθμούσε 300 μέλη και πλέον έχει ξεπεράσει τους 1.700!

«Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Είναι καταπληκτικό να μπορείς να έρχεσαι εδώ, με όλα τα αναμνηστικά που με αφορούν και μπορούν να τα δουν οι φίλαθλοι... και τώρα έχουμε νέα κεντρικά γραφεία! Είμαι έκπληκτος, είναι κάτι εντυπωσιακό, όμορφο και δεν το περίμενα», σχολίασε ο Marquez.

Ο Ramon Marquez, θείος του αναβάτη της Repsol Honda, είναι ο πρόεδρος του Club.

«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για εμάς, καθώς υλοποιήσαμε ακόμα ένα όνειρό μας», σχολίασε. «Από εδώ θέλουμε να ενώσουμε όλους τους οπαδούς του Marc και του Alex, όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού».

«Όλοι μπορούν να δουν κάποια στατιστικά για τους οδηγούς, ή να γίνουν μέλη και να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικά πράγματα και να συμμετάσχουν σε πολλά events που θα διοργανώνουμε όλη την επόμενη σεζόν».

Επόμενο άρθρο »

Αγωνιστική ομάδα Enduro

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Ο στόχος μου για το 2015;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα